Élet-Stílus

Beleszeretett a nő a férje szeretőjébe

A szerelem sötét verem.

Egy nő ráeszmélt, hogy a férjének szeretője van, ami nemcsak őt utáltatta meg a párjával, hanem a szeretőt is, ő ugyanis a feleségről nem tudott addig. A közös ellenszenv erős köteléket alkotott a két nő között. A feleség nagyon hálás a mára legjobb barátnőjeként titulált szeretőnek, mert segített neki túl lenni a házasságán, megemészteni a válását.

Nemrég kiléptem egy borzalmas házasságból a legjobb barátom és a volt férjem szeretője, Jane segítségével. Jane nagyon kedves és hatalmas támogatást nyújtott. Megmutatta, hogyan legyek független, hogy szeressem meg magamat

– írta a feleség a Redditre megírt történetében, amit a Mirror szemlézett. Segítette abban, hogyan álljon ki magáért, vagy ha arra volt szükség, akkor jól elszórakoztatta.

Az érzései hamarosan tovább bonyolódnak Jane felé.

Azt hiszem, romantikusan kedvelem őt. Ez őrültség, mert még soha nem gondoltam így nőre és csak most léptem ki egy kapcsolatból. Nem tudom, mit csináljak. Úgy érzem magam, amikor a közelében vagyok, mint egy középiskolás lány. Pillangók vannak a gyomromban, és annyira boldoggá tesz.

A volt feleség nem tudja, mihez kezdjen. Azt se tudja, pontosan mit érez, de Jane-t se meri elhívni randevúzni, mert attól tart, azzal a barátságukat tenné tönkre.

Mostanában annyira ideges vagyok mellette, félek, gyanakszik valamire.

A volt feleség a többi felhasználó tanácsát kérte ki az ügyében, leginkább azt a választ kapta, hogy legyen őszinte barátnőjéhez, az a legjobb, amit tehet. Mondja meg neki, hogy nem történik semmi, ha visszautasítja, és az is jó neki, ha csak barátság marad közöttük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik