Szórakozás

„200-250 fővel fogunk ünnepelni” – Szőcs Renátáék egy hónap múlva bepótolják elmaradt lagzijukat

TV2
TV2
Az énekesnő három hónappal ezelőtt szült.

Szőcs Renáta, a Star Academy egykori győztese 2020-ban egy polgári szertartás keretein belül ment hozzá kedveséhez, Gergőhöz. A pandémia miatt akkor a nagy, templomi esküvőt és a lagzit el kellett halasztaniuk, most viszont mindent bepótolnak egy hónapon belül – ekkor lesz négyhónapos az első közös gyerekük, Amélia.

Nincs már sok időnk, mert éppen egy hónap múlva lesz a nagy nap, de úgy érzem, mindennel jól haladunk. Szeretnénk hagyományos, erdélyi esküvőt, kétszáz-kétszázötven fővel fogunk ünnepelni. Igaz, nehezíti a helyzetet, hogy az esküvőnk Erdélyben lesz, mi pedig innen, Budapestről intézünk mindent, de szerencsére nincsenek nagyobb fennakadások. Gergővel most a táncunk a legnagyobb kihívás, mert kisbabával nem könnyű ellazulni egy táncórán, de van segítségünk, és jól haladunk

árulta el a Blikknek Szőcs.

Az énekesnő hozzátette, a kislánya nagyon jó baba, viszont mivel az ő érdekeit is szem előtt tartják a férjével, nem terveznek egy héten át tartó mulatozást. Két napig tart majd az esküvő, a ruháját pedig az egyik kedves barátnője készíti majd.

Kapcsolódó
Megszületett Szőcs Renáta kislánya
Amélia szerdán érkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik