Szórakozás

Megszületett Szőcs Renáta kislánya

TV2
TV2
Amélia szerdán érkezett.

Szőcs Renáta, a Star Academy egykori győztese péntek délután az Instagram-oldalán jelentette be, hogy megszületett a kislánya, aki az Amélia nevet kapta.

Üdv a kis családunkban, Amélia! Nincsenek szavak, nem tudom leírni sem igazán, de minden édesanya jól tudja, miről beszélek.. Nem tudom, ezt lehet-e igazán szavakba önteni, de a női test elképesztő erős és hihetetlen, mire képes. hálás vagyok, hogy átélhettem és hogy Márk ott lehetett végig mellettem

– írta posztjában az énekesnő, melyben megköszönte a kórházi dolgozók munkáját és a rajongóitól kapott kedves üzeneteket is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szőcs Renáta (@reenykee) által megosztott bejegyzés

Szőcs Renáta egyébként vasárnap a Ferenc pápa tiszteletére rendezett koncerten is fellépett, ekkor már mindenórás kismama volt. Kedden az orvosa tanácsára vonult be a kórházba, miután másfél héttel tovább hordta a kislányát a vártnál.

Az énekesnő nemrég a Borsnak nyilatkozott a szüléséről: mint mondta, kedden az orvosa úgy döntött, első körben „enyhe gyógyszeres rásegítéssel próbálja meg rábírni a babát, hogy elinduljon”, a kismamát pedig tájékoztatta, hogy ez a folyamat akár napokig is eltarthat. Szőcs másnap még nyugodtan sétálgatott a kórház kertjében, amikor egyszer csak megérezte, hogy kezd beindulni nála a szülés.

Egy darabig azt hittem, hogy csak képzelem, hogy jön a pici, de egy ponton túl rájöttem, hogy amit érzek, az bizony nagyon erős üzenet Améliától. Annyi időm maradt, hogy felhívtam a férjemet, aki percekkel később már mellettem is volt és már kezdődött is a csoda. Alig két óra vajúdás után, természetes úton megszületett a kislányunk, ráadásul pont úgy, ahogyan elképzeltük, vagyis a párom végig mellettem tudott lenni

– mondta a lapnak az énekesnő, aki a tervek szerint szombaton már haza is térhet a kislányával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik