Szórakozás

Betegsége ellenére elkezdett visszanőni Jada Pinkett Smith haja

Arturo Holmes / FilmMagic / Getty Images
Arturo Holmes / FilmMagic / Getty Images
A színésznőnél évekkel korábban diagnosztizáltak alopeciát.

Jada Pinkett Smith 2018-ban beszélt először arról, hogy alopeciát, egy nagymértékű hajhullással járó autoimmun-betegséget diagnosztizálták nála. Mint mondta, egy nap zuhanyzás közben lett figyelmes arra, hogy egy csomónyi haj maradt a kezei között, és bár számos tesztet elvégeztetett, sokáig senki sem tudta, mi okozhatja a problémáját. A diagnózisa után végül 2021-ben döntött úgy, hogy megválik a hajától, ezért kopaszra borotválta a fejét, onnantól kezdve turbán nélkül érkezett meg a vörös szőnyeges eseményekre is.

A színésznő betegségéről 2022 márciusában az is tudomást szerezhetett, aki előtt addig ismeretlen volt. A 94. Oscar-díjátón ugyanis Chris Rock elsütött egy G. I. Jane-viccet Pinkett Smith-nek címezve, poént csinálva a kopaszságából: ez a férjének, Will Smithnek olyannyira nem tetszett, hogy felsétált a színpadra, majd lekevert egy pofont a komikusnak.

Ne vedd a kibaszott szádra a feleségem nevét!

– kiabálta utána.

Jada Pinkett Smith nemrég az Instagram-oldalán osztott meg magáról fotókat, melyeken megmutatta, hogy az elmúlt hónapokban kísérletet tett arra, hogy visszanövessze a haját, a jelek szerint pedig igencsak jól halad a projektje.

Olyan, mintha a hajam próbálna visszatérni. Még mindig van néhány problémás folt, de majd meglátjuk

– írta az előtte-utána képek mellett.

A színésznő betegségéről korábban egy hosszabb cikkben is írtunk, ezt az anyagot alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
„A vörösbor olyan volt, mintha vizet ittam volna” – ezt kell tudni Jada Pinkett Smith hajhullásáról és függőségeiről
Autoimmun-betegségéréről már 2018-ban nyilvánosan beszélt, akkor élete egyik legrémisztőbb tapasztalataként élte meg, hogy csomókban hullik a haja. Jada Pinkett Smith betegségéről most azért kezdtek el többen beszélni, mert Will Smith kiosztott egy pofont az azzal viccelődő Chris Rocknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik