Szórakozás

Chris Noth a szexuális zaklatást nem, de azt elismeri, hogy szórakozásból félrelépett

James Devaney / GC Images / Getty Images
James Devaney / GC Images / Getty Images
A színész állítja: a házasságon kívüli szexuális együttlétei egytől egyig közös megegyezésen alapultak.

2021 végén két nő egymástól függetlenül, több hónap különbséggel, anélkül, hogy ismerték volna egymást, a Hollywood Reporterhez fordult, hogy elmondja, Chris Noth, a Szex és New York, illetve az És egyszer csak… sztárja évekkel ezelőtt szexuálisan zaklatta őket. A színész hamisnak nevezte a vádakat, és azt állította, a szexuális együttlétek közös megegyezésen alapultak.

A színész legutóbbi, az USA Todaynek adott interjújában is tagadta a dolgot: bár a szexuális zaklatást nem ismerte el, azt igen, hogy hűtlen volt a feleségéhez, Tara Wilsonhoz.

Megcsaltam a feleségemet, ami nagyon megrázta őt, és ez nem festett túl szép képet. De nem követtem el bűncselekményt

mondta a 68 éves színész, majd elárulta, azért döntött a házasságtörés mellett, mert szórakozásra vágyott.

Ugyanazokat a kifogásokat mondogatod magadnak, mint sok más férfi: ez csak egy kis kitáncolás, szórakozás. Nem bántasz vele senkit. Senki sem fog tudni róla, és a szex egyszerűen csak élvezetes. És akkor hirtelen sokan akarnak veled szexelni. Ilyenkor azt mondod magadnak: »Nos, ilyen lehetőségem nem lesz még egyszer«.

A Hollywood Reporter cikke után további három nő jelentkezett, hogy őket is zaklatta Noth, mégsem emeltek vádat a színész ellen. Chris Noth szűkszavúan nyilatkozik a vádakról, állítása szerint hallgatásával azt igyekszik elkerülni, hogy a bulvársajtó elferdítse a szavait.

Semmit sem tudok mondani, amitől bárkit is meggondolná magát. Minden védekezésnek hangozna, pedig nem kell védekeznem. Nincsen büntetőügy, nincsen büntetőeljárás. Nincs semmi, amivel kapcsolatban a tanúk padjára állhatnék, és elmondhatnám a történetemet, tanúkat hívhatnék. És vannak még abszurdabb adalékok, amelyek teljesen nevetségesek, és amiknek nincs semmi alapja

– fogalmazott Noth.

A színész azért sem nyilatkozik sokat az ügyben, mert nem szeretné, hogy két gyereke tudjon róla. Noth és felesége a botrány ellenére a mai napig házasok. Karrierje viszont megsínylette a dolgot: annak idején lett volna még egy jelenete az És egyszer csak…-ban, azonban ezt a történtek után kivágták, és összes többi munkáját is elvesztette.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik