Szórakozás

Csobot Adél és Hegyes Berci nyerték a Dancing with the Stars harmadik évadát

TV2
TV2
Somhegyi Krisztiánék lettek a másodikok.

Szombat este volt a Dancing with the Stars harmadik évadának döntője, melynek első helyezettje Csobot Adél és Hegyes Berci, az ezüstérmesek pedig Somhegyi Krisztián és Tóth Katica lettek. Pap Dorci és Baranya Dávid harmadik helyezést értek el.

Csobot Adél sírva mondott köszönőbeszédet az eredményhirdetés után.

Igazából nem találok szavakat, és igazából még soha nem nyertem semmit

– kezdte, majd először a családjának mondott köszönetet, köztük gyermekeinek, párjának, Istenes Bencének, és a szüleinek, majd a stábnak: a zsűrinek, a zenekarnak, a koreográfusoknak, a stylistoknak, a fodrászoknak, a sminkeseknek, a műsorvezetőknek, de legfőképpen táncpartnerének.

Egy fantasztikus embert ismerhettem meg benned, Berci. nagyon remélem, hogy ez egy életre szóló barátság lesz. Olyan dolgokat hoztál ki belőlem, amiről tényleg azt gondolom, hogy lehet, hogy más nem is tudott volna. Köszönöm, hogy megnyitottad ezt a világot előttem, nagyon hálás vagyok! Ez egy életre szóló élmény lesz, amit végig a szívemben fogok őrizni. Ez volt életem egyik legfantasztikusabb kalandja. Köszönöm a nézőknek, és köszönöm, hogy szavaztatok ránk, ez mindennél többet jelent most

– fogalmazott az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik