Szórakozás

Megostromolták a látogatók az állatkertet, ahol felmerült, hogy beöltözött ember van a medve helyett

A maláj medve tényleg ilyen.

Kilőttek a látogatottsági adatai annak a kínai állatkertnek, amely nemrég témát szolgáltatott a világsajtónak – a medvéje miatt.

Az interneten terjedő képek és videók alapján ugyanis sokan azt gondolták, egy beöltözött ember szórakoztatja az embereket, néha két lábon álldogálva (és a fenekénél levő bőr miatt az is felmerült, hogy gyűrődik a jelmeze).

Amint azt megírtuk, a hangcsoui állatkertnek közleményben kellett védekeznie, hogy igazi medvét tartanak, de még sajtóbejárást is szerveztek újságíróknak, hogy meggyőzzék a közvéleményt.

Hogy sikerült-e, nem tudni, az viszont biztos, hogy rengetegen akarják látni az Angela nevű sztármackót. Az Insider a Chao News-ra hivatkozva azt írja, az állatkert látogatottsága 30 százalékkal megnőtt, az emberek órákig utaznak más tartományokból, hogy saját szemükkel láthassák a híres medvét.

A virális marketinglehetőségeket megérezte egy brit állatkert is: a Broxbourne-ban (Hertfordshire, Anglia) található Paradise Wildlife Park azóta több videót is posztolt saját maláj medvéjéről, Kyráról, bizonyítva, hogy a maláj medve tényleg így néz ki, és tényleg gyakran közlekedik két lábon.

@paradisewildlifepark We can confirm that Kyra is a sun bear… 👀🧡 #sunbear #bear #nature #china #skinwalker #paradisewildlife ♬ original sound - ParadiseWildlifePark

Ajánlott videó

Olvasói sztorik