Szórakozás

Belekortyolt a tejbe: hatalmas büntetést kapott a kanadai ingatlanos

Liudmila Chernetska / Getty Images
Liudmila Chernetska / Getty Images
Húszezer dollár (körülbelül 5,3 millió forint) bírság megfizetésre köteleztek egy ingatlanügynököt a kanadai Brit Columbiában, mert beleivott a tejesdobozba egy eladó házban.

Az egész karrierje rámehet egyetlen ballépésére Mike Rose kanadai ingatlanosnak. Egy helyi lap azt írja, a férfi tavaly július 26-án érkezett meg egy eladó házba, hogy megmutassa a potenciális vevőknek. Miközben várakozott, a hűtőszekrényhez lépett, hogy vizet keressen benne, de mivel nem talált, egy hirtelen ötlettől vezérelve kivette a tejet, belekortyolt, majd visszatette a hűtőbe.

A háztulajdonosok később egy rejtett kamera felvételén vették észre a történteket. Azonnal közölték az ingatlanossal, hogy visszavonják a megbízását és soha többé nem teheti be a lábát a házukba.

Rose, aki beismerte a tettét, arra hivatkozott, hogy akkoriban kezdett el szedni egy újfajta gyógyszert, amitől nagyon szomjas lett és túl sok stressz nehezedett rá ezért volt meggondolatlan. A férfinak 20 ezer dollár bírságot és további 2500 dolláros végrehajtási bírságot kellett befizetnie az ingatlanos kamarának (BCFSA).

A háztulajdonosokat azonban ez sem elégítette ki. Nyilvánosságra hozták a Rose-ról készült rejtett kamerás felvételt, ami miatt az ingatlanos rengeteg ügyfelét veszítette el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik