Szórakozás

Papadimitriu Athina: Maximum negyvennek érzem magam kívül-belül, pontosabban kívül már nem, mert bele szoktam nézni a tükörbe

TV2
TV2
A múlt hónapban ünnepelte a 69. születésnapját.

Papadimitriu Athina a hot! magazinnak adott interjút, melyben elárulta, hogyan érzi magát és mivel foglalkozik mostanság. Mint mondja, boldog a gyerekei és az unokái körében, lovagol és színházban is játszik – derült ki a Blikk szemléjéből.

Harmincnak, maximum negyvennek érzem magam kívül-belül. Pontosabban kívül már nem, mert beleszoktam nézni a tükörbe, de végülis nem panaszkodom

– nyilatkozta a színésznő, aki saját bevallása szerint magának csinálja a haját, és kozmetikusnál sem igen járt élete során. Remekül érzi magát, így orvoshoz sem szokott menni: mint mondja, majd akkor fog, ha a mentő viszi.

Papadimitriu az interjúban azt is elárulta, hogy Réka lánya felnőtt korában nevet változtatott. Ma már Elektrának hívják, a születési nevét ugyanis nem szerette, és úgy érezte, így a görög és a magyar identitását is ki tudja fejezni – a színésznő ugyanis görög, volt párja pedig magyar származású.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik