Szórakozás

„Nem csinálok semmi rosszat” – Kristen Bellt nem érdekli, ha valaki megszólja, amiért a lányai alkoholmentes sört isznak

Rich Polk / Getty Images for IMDb
Rich Polk / Getty Images for IMDb
10 és 9 évesek, de már évek óta szeretik.

Kristen Bell még a pandémia idején számolt be arról egy pocastműsorban, hogy igen sok kritika érte, miután kiderült, hogy az akkor 7 és 5 éves lányai rendszeresen fogyasztanak alkoholmentes sört – volt rá példa, hogy még a Zoom előtt ülve is felszisszentettek egy dobozzal, amit végignézhettek a kamerán a tanáraik is.

A színésznő akkor azt mondta, a idősebbik lánya, Lincoln valószínűleg érzelmi okokból kedveli annyira az alkoholmentes sört, amikor ugyanis még baba volt, néha sikerült beleinnia a dobozos italba, amit az apja fogyasztott éppen. Azóta pedig a testvérével, Deltával annyira megszerették az ízét, hogy éttermekben is gyakran rendelnek maguknak az életük mellé.

A szóban forgó sztori a napokban Kelly Clarkson talkshowjában is szóba került. Bell ismét elmondta, hogy szerinte a lánya azért szeretheti a szénsavas italt, mert már kisbabaként is találkozott vele, amikor együtt sétáltak, így az édesapjához, a családhoz köti az ízt.

Voltunk éttermekben, ahol megkérdezte, hogy van alkoholmentes sörötök? Úgy voltam vele, hogy talán ezt csak otthonra kellene tartogatnunk. De aztán átgondoltam, hogy ítélkezhetnek felettem, ha akarnak, de nem csinálok semmi rosszat. Ez az ő problémájuk

– jelentette ki Bell a műsorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik