Szórakozás

Kristen Bell engedi, hogy 5 és 7 éves lányai alkoholmentes sört igyanak

A Zoomon keresztül tanultak a gyerekek, majd a tanárok előtt felszisszentettek egy dobozzal.

Kristen Bell nemrég egy podcastműsorban (Say Yes! with Carla Hall) volt hallható, ahol arról beszélt, elég komoly kritikákat kapott az utóbbi időben, mikor követői megtudták, a lányai ihatnak az O’Doul’s nevű alkoholmentes sörből például otthon vagy ha elmennek éttermekbe.

Lincoln 7, Delta pedig 5 éves, állítólag érzelmi oka van annak, miért szeretik az italt:

Amikor még baba volt az egyik, a férjem belerakta őt a bébihordozóba, aztán úgy mentünk ide-oda. Vett valahol egy alkoholmentes sört, majd a baba odanyúlt és a szájához akarta emelni. Ez egy szentimentális dolog nekünk, valamilyen szinten így kötődnek az apjukhoz. Ez lényegében csak egy buborékos ital. Nincs benne semmi. Tök sokat beszélünk velük a józanságról, hogy apa miért nem ihat például. Reggel leültettem a gyerekeket a Zoom elé, aztán volt 15 perc szünetük: megyek be 9:30-kor és látom, hogy isszák a sört, miközben megy a kamera. Arra gondoltam, mi a francot fognak gondolni a szülők és a tanárok most rólam? Aztán emlékeztettem magam, hogy ne érdekeljen, Kristen. Mondhatják, hogy rossz példát mutatok, de ez nem igaz, mert alkoholmentes az ital. Ez abból a szempontból jó is, hogy vitát nyithat arról, apának miért nem szabad innia. Mert egyesekre nincs jó hatással

– utalt férjére, Dax Shepardre, aki évekig kábítószer és alkoholfüggő volt. De már több mint egy évtizede józan. Ami plusz pont ugyanakkor, hogy a gyerekek arcát sohasem mutatja az Instagramon:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kristen bell (@kristenanniebell) által megosztott bejegyzés, Jún 21., 2020, időpont: 8:08 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram.com/kristenanniebell

Ajánlott videó

Olvasói sztorik