Szórakozás

Kandász Andrea megköszönte annak, aki meglopta: Lehet, hogy valami sokkal rosszabbtól védett meg

TV2
TV2
A műsorvezető hónap elején hagyta el a hátizsákját, ami azóta sem került elő.

Kandász Andrea július elején számolt be róla, hogy vasárnapi biciklitúrára indultak a férjével, de még az indulás előtt véletlenül egy padon hagyta a hátizsákját, és mire visszamentek érte, már csak hűlt helyét találták. A műsorvezető akkor mindent megtett, hogy megtalálja a táskát, amiben minden irata, a pénztárcája és személyes tárgyai is benne voltak. Férje átnézte a kukákat, míg ő a talált tárgyak osztályán érdeklődtek, még a rendőrségen is bejelentést tettek, a biciklitúrát pedig elhalasztották.

Szerdán a közösségi oldalán adott hírt az ügyben, mert rengetegen érdeklődtek nála az elvesztett hátizsák iránt.

Nagyon sokáig nagyon bíztam abban, hogy meglesz a hátizsák, vagy legalábbis hogy kidobták valahova azokat a dolgokat, amik benne voltak, és nem szükségesek. Mindenesetre feljelentést tettem, a nyomozó mondta, hogy én vagyok aznap a tizenkettedik. Felvették a nyomozati anyagot, azóta folyik a nyomozás. Be van kamerázva egyébként a környék, úgyhogy ők a kamerákat is ellenőrzik. Nyilvánvalóan nekem nem mutatja meg senki, hiszen nem vagyok hatóság. Arra még várok, hogy ebből mi lesz

– fogalmaz a videóban Kandász Andrea, aki egyébként az esetet követő nap minden dokumentumát újracsináltatta.

A műsorvezető azt is megosztotta, mit gondol, miért történt vele meg ez a dolog.

Hiszek abban, hogy a rossz dolgok azért történnek velünk, hogy utána valami sokkal jobb jöjjön, vagy megvédjen valami nagyon rossztól. Kedden elvittem a bringámat felülvizsgálatra, és én, mint nem szakember, nyilvánvalóan nem vettem észre, hogy a lánccal gondok vannak. Azzal fogadott a srác, hogy de jó, hogy nem mentünk el, mert a lánccal történhetett volna valami. Nagyon köszönöm annak, aki elvitte, mert lehet, hogy valami sokkal rosszabbtól védett meg az én kis angyalkám. Abban is reménykedem, hogy az, aki elvitte és kivette belőle a pénzt, olyanra tudta használni, hogy legalább néhány napig jobb életet tudott magának biztosítani. Úgyhogy én úgy zárom le ezt a történetet, hogy semmi gond, ez megtörtént, nem vagyok tökéletes, és tulajdonképpen a lehető legjobban alakult.


Kapcsolódó
Lába kélt Kandász Andrea elhagyott hátizsákjának, már a rendőrség is keresi
A műsorvezető bízik benne, hogy valaki jó szándékkal vitte el a padon felejtett táskáját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik