Szórakozás

Lába kélt Kandász Andrea elhagyott hátizsákjának, már a rendőrség is keresi

TV2
TV2
A műsorvezető bízik benne, hogy valaki jó szándékkal vitte el a padon felejtett táskáját.

Kandász Andrea vasárnap közösségi oldalán jelentkezett be a budapesti Etele térről, hogy megossza elveszett hátizsákja történetét.

Akkora barom vagyok, nem tudok mást mondani

– jelentette ki, majd elárulta: valószínűleg a fáradtság miatt szétszórtabb az átlagosnál, ugyanis egy vizsgája miatt nem sokat aludt az utóbbi hetekben.

Mint kiderült, délután 2 óra körül férjével biciklivel indultak el Etyekre a térről, de később rájött, hogy egy padon hagyta a hátizsákját.

Nagyjából egy tíz kilométer múlva vettük észre, lóhalálában visszatekertünk, és már nem volt itt. Mindenki nagyon cuki volt, mindenki próbált segíteni, hogy nem adták-e le itt az állomáson a talált tárgyaknál vagy a pénztárnál, de eddig nem. Be van kamerázva a hely, tehát most megyek a rendőrségre, mert egyelőre nem találtuk meg. Benne van mindenem, tehát aki elvitte – remélem, segítő szándékkal –, az megtalálja benne a személyigazolványomat, a lakcímkártyámat, a jogosítványomat. Szerencsére a kulcsom és a telefonom nem volt benne, mert az külön a kosárkámban vittem

– fogalmazott a videóban a műsorvezető, aki arra kérte követőit, megosztással segítsenek az elveszett táska és/vagy a becsületes megtaláló nyomára bukkanni.

A pénztárcából vigye, aki akarja az összes pénzt, túl sok egyébként nem volt benne. Szerencsére az egyik bankkártyám nálam van, a másikról látom, hogy ha használják, és azt is, hogy hol, szóval nincs értelme elvinni. Tényleg nagyon szívesen adok jutalmat, hogy ha valaki visszahozza

– mondta. Mint elárulta, személyes kötődése is van a táskához, mivel azt a gyerekétől kapta kölcsön.

A videó végén ígéretet tett, hogy jelentkezik majd a fejleményekkel, erre az Instagram-oldalán kerített sort. Ebben elmondta: egyelőre senki nem jelentkezett a hátizsákkal, de a XI. kerületi rendőrkapitányságon felvettek egy jegyzőkönyvet. A nyomozók meg fogják nézni a helyszíni térfigyelő kamerák felvételeit, de Kandász úgy fogalmazott: optimista és bízik benne, hogy megszólal a lelkiismerete annak, aki elvitte a táskát, és legalább az iratait visszajuttatja neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik