Szórakozás

32 évvel az eltűnés után betoppant az anya életébe egy férfi, azt állítva, hogy ő az elveszett fia

Hosszan beszélgetni kezdtek a feltételezett anyával, aki egy idő után maga is úgy érezte, hogy visszakapta a fiát. Hogy biztosak legyenek, DNS-tesztet is készítettek.

Ben Needham mindössze 21 hónapos volt, amikor nyoma veszett egy görögországi farmon 1991-ben. Azóta eltelt 32 év, a nyomozás kisebb megszakításokkal folyamatosan zajlott az ügyében, ő maga viszont nem került elő. Nemrég azonban egy férfi betoppant az anya, Kerry életébe, azt állítva, hogy ő Ben, az ő 32 éve eltűnt fia.

Ahogy a Ladbible írja, Ben 1991-ben tűnt el a görögországi Koson található egyik farmról. Kerryék néhány hónappal korábban költöztek oda, hogy teljesen új életet kezdjenek, de az új élet hamar rémálomba csapott át. A kisfiú nyom nélkül eltűnt, és a rendőrség azóta sem akadt a nyomára. Az elmúlt 32 évben többször is kimentek a hatóságok a farmra, megvizsgáltak minden lehetséges körülményt, de nem találtak nyomot. 2016-ban a hatóságok azzal álltak elő, hogy Ben valószínűleg meghalt egy otthoni balesetben, de mindenki, akit ezzel összefüggésbe hoztak, tagadta a vádakat.

Néhány héttel ezelőtt pedig úgy tűnt, hogy végre megoldódik az ügy, Kerryvel ugyanis felvette a kapcsolatot egy férfi, aki azt állította magáról, hogy ő Ben. Mint a nő elmonda, a férfi teljesen meg volt minderről győződve, elmondása szerint rengeteg jel utalt az életében arra, hogy nem tartozik igazából ahhoz a családhoz, ami felnevelte őt. A két fél hosszasan beszélgetni kezdett, egy idő után pedig már Kerry is kezdte meggyőzni magát arról, hogy tényleg Ben került elő.

A dolog aztán annyira előrehaladt, hogy DNS-tesztet készítettek, hogy minden kétséget kizárjanak azzal kapcsoaltban, hogy a férfi a 32 évvel ezelőtt eltűnt kisfiú-e. A teszt azonban negatív lett, ami újra traumatizálta Kerryt.

„Igyekszem mindent megtenni, hogy ne kerüljek személyes kapcsolatba csak úgy akárkivel, de aztán elkezd felemészteni a lelkiismeretfurdalás, mert hiszem, hogy ő Ben, és azzal, hogy nem beszélek vele, azzal elutaítom őt, és ezt nem tehetem meg” – emlékezett vissza a dilemmáira a nő, aki azóta nem tartja a kapcsolatot a semmiből felbukkanó férfival.

A család továbbra is mindent megtesz azért, hogy a nyomozás folytatódjon, Kerry pedig leszögezte, hogy szerintük Ben továbbra is „eltűnt személy”, azaz nem adták fel a reményét annak, hogy a fiuk még életbne van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik