Szórakozás

Szikora Róbert Johnny Deppről: Profiként biztosan nem tett volna ilyet, ha nincs rá nyomós oka

Mohos Márton / 24.hu és Roberto Ricciuti / Redferns / Getty Images
Mohos Márton / 24.hu és Roberto Ricciuti / Redferns / Getty Images
Az R-GO énekese megosztotta gondolatait a Hollywood Vampires elmaradt koncertjével kapcsolatban.

Szikora Róbert múlt hónapban éles kritikát fogalmazott meg Alice Cooperrel, pontosabban a Hollywood Vampires nevű celebzenekarral kapcsolatban, melynek tagjai közt van Johnny Depp is. A magyar zenész akkor az együttes budapesti koncertjének betiltását követelte.

Az említett fellépés július 18-án lett volna esedékes, ám azt kezdés előtt egy órával váratlanul lemondták. Az elmaradt koncert kapcsán a Blikk felkereste az R-GO frontemberét, aki készségesen nyilatkozott is a lapnak.

Még életemben nem mondtam le koncertet, profi zenészeknél ilyen nincs, márpedig ők profi zenészek, hiába mondtam el róluk korábban a véleményemet. Tehát csakis egy olyan körülmény okozhatta a kialakult helyzetet, ami valóban nagyon komoly, az akaratuknál nagyobb erő miatt kellett így határozniuk

– fogalmazott Szikora, aki Johnny Deppel kapcsolatban is kifejtette a gondolatait.

Korábban nem túl pozitívan nyilatkoztam erről a fiatalemberről, most viszont csak azt tudom mondani, sajnálatos, hogy ilyen helyzetbe került, hiszen profiként biztosan nem tett volna ilyet, ha nincs rá nyomós oka. Jobbulást kívánok neki.

A hírek szerint a fellépés egyébként Depp miatt maradt el.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik