Kultúra

A Blikk tudni véli, miért maradt el Johnny Deppék koncertje

PAUL BERGEN / ANP MAG / AFP
PAUL BERGEN / ANP MAG / AFP

A Blikk szerint „túlbulizta”, kiütötte magát Johnny Depp, ezért maradt el a Hollywood Vampires kedd estére tervezett koncertje. Sokan úgy vélték, a lemondásnak Depp néhány héttel ezelőtti bokasérüléséhez lehet köze, ám a lap informátora szerint az ok inkább az előző esti buliban keresendő, ami olyan jól sikerült, hogy Depphez még orvost is kellett hívni a szállodába.

Annyit hallottunk, hogy Depp túlbulizta magát, már a szállodából sem tudott elindulni. Azt is hallottuk, hogy biztos, ami biztos, kihívtak egy orvost hozzá, hogy megnézzék, nincs-e nagyobb baj annál, mint hogy egyszerűen túltolta a rocksztárságot

– tette hozzá a bennfentes, aki kiemelte, hogy Depp a hangbeálláson sem vett részt, ám ebbe még senki nem gondolt bele többet. Végül este hat körül jött a hír, hogy a koncertet nem tudják megtartani. A közönséget erről az Instagramon tájékoztatták, váratlan körülményekre hivatkoztak.

A szervezők próbálnak új időpontot keresni, amire, ha összejön nyilván érvényesek lesznek az eredeti időpontra szóló jegyek is. Közben a Hollywood Vampiresnak már tovább kellett mennie, a tervek szerint ma már Szlovákiában lépnek fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik