Szórakozás

Elmarad a Hollywood Vampires szlovákiai koncertje is, ezúttal megindokolták a döntést

RB / Bauer-Griffin / GC Images / Getty Images
RB / Bauer-Griffin / GC Images / Getty Images
Azt mondják, nincs összefüggés a lemondott budapesti fellépéssel.

Miután kedden elmaradt a Hollywood Vampires budapesti koncertje, a zenekar – melynek tagjai között van Alice Cooper és Johnny Depp is – tovább utazott Szlovákiába, turnéja következő állomására. Csütörtökön Nagyszalatnán léptek volna fel, azonban ezt a bulit is le kellett fújni. A bejelentést ezúttal is Instagramon közölték.

Amikor ma megérkeztünk a szlovákiai koncerthelyszínre, hogy megkezdjük a ma esti fellépés előkészületeit, gyorsan kiderült számunkra, hogy a létesítmény még befejezetlen állapotban van, és ezért nem biztonságos sem a zenekar, sem a közönség számára. A zenekart nagyon felzaklatta ez a szerencsétlen fordulat, és remélik, hogy visszatérhetnek majd, amint a beosztásuk lehetővé teszi

– olvasható a közleményben, amit így folytatnak:

Ez a lemondás nem függ össze a nemrégiben Budapesten történt lemondással, de biztosíthatunk titeket, hogy a zenekar minden tagja biztonságban van, és egészséges. Nagyon várjuk, hogy találkozhassunk veletek Lengyelországban, Németországban és az Egyesült Államokban az elkövetkező napokban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hollywood Vampires (@hollywoodvampires) által megosztott bejegyzés

Arról még mindig csak találgatások folynak, nálunk végül miért nem tudtak fellépni, de a feltételezések szerint Johnny Depp lehetett a ludas.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik