Szórakozás

Brigitte Bardot-hoz mentő sietett, de először rossz címre mentek ki

Gilles BASSIGNAC / Gamma-Rapho via Getty Images
Gilles BASSIGNAC / Gamma-Rapho via Getty Images
A 88 éves színésznő a hőség miatt lett rosszul.

Mentőt kellett hívni Brigitte Bardot Saint-Tropez-ban lévő otthonához, mert a 88 éves színésznő légzési nehézségekkel küzdött. Férje, Bernard d’Ormale a helyi hírügynökségnek számolt be róla, mi történt.

Reggel 9 óra környéken történt, hogy Brigitte-nek nehézségei támadtak a légzéssel. Hevesebben kapkodta a levegőt a szokásosnál, de az eszméletét nem vesztette el. Nevezzük pillanatnyi légzési zavarnak

idézi d’Ormale-t a PageSix.

A férj azt is elárulta, a dél-franciaországi mentők először rossz címre érkeztek ki. Mikor végül odataláltak Bardot házához, oxigénre kapcsolták a színésznőt. Egy ideig a helyszínen megfigyelés alatt tartották, de a híradás szerint nem kellett kórházba szállítani.

Mint mindenki egy bizonyos kor után, ő sem bírja már túl jól a hőséget. Az ilyesmi megesik egy 88 évessel. Nem szabad nagyon megerőltetnie magát

– magyarázta Bernard d’Ormale.

Az ötvenes-hatvanas évek szexszimbóluma évtizedekkel ezelőtt visszavonult a színészettől. Az azóta eltelt években az állatok védelmének szentelte életét. Legutóbb akkor írtunk róla, amikor beszólt a vadászati világkiállítás szervezőinek.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik