Szórakozás

„Kell a pénz, a nyaralás, a cuccok, de nekem az nagyon nem elég” – Szarvas Andi elárulta, milyen férfira vágyik

TV2
TV2
Most először szingli, de két-három év múlva már családot szeretne.

Szarvas Andi, a 2018-as Miss World Hungary győztese áprilisban jelentette be, hogy véget ért három és fél éves kapcsolata a párjával, aki korábban már a kezét is megkérte. A Love Islandben, A Konyhafőnök VIP-ben és a Farm VIP-ben szereplő celeb akkor úgy fogalmazott: rájöttek, hogy más a szeretetnyelvük.

25 éves vagyok, és most vagyok először szingli. 16 éves korom óta kapcsolatban vagyok, mert mindig sodort elém olyat az élet, akivel el tudtam képzelni

mondta el a szerdai Reggeliben. Arra a kérdésre, hogy kapcsolatfüggő-e, határozott nemmel felelt, szerinte csak vonzza a jó embereket.

Egyik pasira sem panaszkodhatnék. Nem azért lett vége, mert történt olyan, hanem mert nekem a kettő és fél, három év vízválasztó, és rájöttünk, hogy nem működünk együtt. Legutoljára már meg volt kérve a kezem, tehát ez már nagyobb lépcsőfok volt. Ez gyenge pontom, mert nálam ez nagyon nagy dolog

– jelentette ki, majd úgy folytatta: 16 éves kora óta úgy él, hogy tervezi a jövőjét.

Nem bulizok, csak megyek, csinálom. Öt éve kerültem fel Budapestre, mikor megnyertem a Magyarország Szépét, és csak a jövőmre fókuszálok. Nagyon családcentrikus vagyok, és tudom, hogy mit szeretnék a következő 2-3 évben elérni. Vannak céljaim, vágyaim, nagyon tudatos vagyok.

Mint mondta, célja minél hamarabb családot alapítani, mert fiatalon szeretne anyuka lenni. Ezen túl a karrierjét is szeretné építeni.

Vannak terveim vállalkozás szempontjából is, ugye én élem a social mediát. Szeretem ezt az életemet, szerintem hiteles és jó vagyok abban, amit csinálok. Most élvezem az életem, magamra fókuszálok, nem állok meg, csinálom. Elég kemény négy hónap van mögöttem, mióta egyedül vagyok

– fogalmazott a szépségkirálynő. Azt mondja, mostanra kicsit bele is fáradt ebbe, de már több nyaralás is tervben van.

Arról, hogy milyen társra vágyik, így nyilatkozott:

Nincs ideálom, külső-belső egyaránt fontos. Amit én elvárok, hogy legyen humoros, legyen jó kiállása, legyen értékrendje, és az érzelmi intelligenciája legyen magas. Én nagyon érzelmes vagyok, nálam ez volt sokszor a probléma, hogy ez nekem nagyon kell. Tudom, kell a pénz is, a nyaralás, a cuccok, de nekem az nagyon nem elég. Nekem az érzelmi intelligencia rohadt fontos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik