Élet-Stílus

Szarvas Andi és vőlegénye felbontották az eljegyzésüket

TV2
TV2
Nem egy harmadik személy miatt szakítottak, egyszerűen rájöttek, hogy más a szeretetnyelvük.

Szarvas Andi, a 2018-as Miss World Hungary győztese három és fél éve jött össze párjával. Tavaly áprilisban történt meg az eljegyzés, a kapcsolat azonban nemrég véget ért. A korábban a Love Islandben, A Konyhafőnök VIP-ben és a Farm VIP-ben szereplő celeb már el is költözött az otthonukból.

Vége lett a kapcsolatomnak. A múlt hét végén már el is költöztem a közös lakásunkból. Emésztettem magam a történtek miatt, de már belátom, ennek így kellett lennie. Most kezdek jobban lenni, erősödni, és a lelki világom is a helyére került. Ez a nagyszerű családom és a csodálatos barátaim nélkül nem sikerült volna. Hálás vagyok nekik

mondta el az egykori szépségkirálynő a Blikknek, majd a szakítás okairól is beszélt. Mint elárulta, az utóbbi pár hónapban egyszerűen elmentek egymást mellett, végül rájöttek: más a szeretetnyelvük.

Én tényleg hittem abban, hogy együtt fogjuk leélni az életünket, azért is mondtam igent, amikor feleségül kért. Számomra ez komoly elköteleződés volt, nem csak egy gyűrű. Rájöttünk, hogy nem tudjuk megadni a másiknak azt, amire vágyik. Mindkettőnk mást helyezett előtérbe. Az, hogy így alakult, a mi hibánk, nem volt harmadik fél

Szarvas Andi hozzátette: nem haraggal váltak el volt párjával, hiszen sokat köszönhet neki, illetve továbbra is tiszteli, becsüli őt.

Vannak még lezáratlan közös dolgaink, ami miatt beszélünk, de csak ezekről váltunk néhány szót. Az esküvőt terveztük, de leginkább csak fejben volt meg néhány ötletünk. Bízom benne, hogy ezeket lesz még alkalmam valakivel megvalósítani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik