Szórakozás

Megszületett Carrie és Boris Johnson harmadik közös gyereke

Rebecca Fulton / Downing Street via Getty Images
Rebecca Fulton / Downing Street via Getty Images
Az édesanya fotót is mutatott a babáról.

Boris Johnson felesége, Carrie Johnson nemrég az Instagram-oldalán adott hírt arról, hogy megszületett a volt brit miniszterelnökkel közös harmadik gyerekük, aki a Frank Alfred Odysseus nevet kapta.

Imádom az álmos baba-buborék minden percét. Látni, ahogy a két nagyobbik fiam ilyen örömmel és izgatottsággal öleli magához a kistestvérét, a legcsodálatosabb dolog. Mindannyian el vagyunk ragadtatva

– írta a kisdedről készült fotók mellett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carrie Johnson (@carrielbjohnson) által megosztott bejegyzés

Boris Johnsonnak egyébként négy gyereke született az előző feleségétől, Marina Wheelertől, édesapja továbbá két másik gyereknek is, akik egy házasságtörő viszonyból (vagy viszonyokból) születtek.

A fellebbviteli bíróság 2013-ban úgy döntött, a nyilvánosságnak joga van tudni, hogy 2009-ben Johnsonnak lánya született egy házasságtörő kapcsolatból. A bírósági eljárás során azt állították, hogy a baba édesanyja Helen Macintyre művészeti tanácsadó, szó esett viszont egy másik gyerekről is, akinek a kiléte azóta is rejtély – írja az Independent.

A londoni alsóház egyébként egy hónappal ezelőtt fogadta el elsöprő többséggel azt a Boris Johnsont elmarasztaló jelentést, ami szerint a volt brit miniszterelnök tudatosan félrevezető nyilatkozatokat tett a parlamentben a koronavírus-járvány elleni korlátozások idején tartott Downing Street-i összejövetelekről.

Kapcsolódó
Partygate: elfogadta a londoni alsóház a Boris Johnsont elmarasztaló jelentést
Még Theresa May, Johnson hivatali elődje is megszavazta. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik