Szórakozás

Angelina Jolie szerint Brad Pitt hiába képzeli magát borosgazdának, attól még egy dilettáns sztár marad

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Folytatódik az exek között a sárdobálás.

Nem csitul az Angelina Jolie és Brad Pitt közti csatározás. Noha a páros már 2016-ban szétment, máig pereskednek, mostanában leginkább a 2011-ben közösen vásárolt franciaországi szőlőbirtokuk miatt. Az ügyben legutóbb hétfőn volt fejlemény, amikor is a színésznő jogi csapata újabb papírokat nyújtott be a bíróságra, melyben kíméletlenül gúnyolódnak Pitten. A színész korábbi állításait támadják, miszerint azzal, hogy a színésznő eladta saját részesedését, tönkreteszi a projektet, amibe Brad Pitt oly’ sok energiát fektetett.

A PageSix arról ír, Angelina Jolie-ék hollywoodi dilettánsként festik le Brad Pittet, és nevetségesnek nevezik a feltételezést, hogy a borászatot a színész építette volna fel.

Pitt egy színész, nem pedig borász. Illúziókkal foglalkozik, nem pedig sárral és szőlővel

– áll a beadványban, ami így folytatódik:

Azokban az években, amikor állítólag »felépítette« az üzletet, filmek tucatjait forgatta le, arról nem is beszélve, hogy számtalan promóciós körúton vett részt, a világ minden tájára utazgatott filmbemutatókra, és hollywoodi partikon is ott volt. Bár kétségtelenül kilátogatott a szőlőültetvényekre, hogy megcsodálja a francia munkások munkáját, akik valójában felfuttaták az üzletet, Pitt nem szőlősgazda.

A benyújtott dokumentumban azt is állítják, hogy Pitt „ingerült kisgyerekként” viselkedett, mikor Jolie 2021-ben eladta a szőlőbirtokban lévő részesedését. Korábban emiatt a színész vádolta meg ex-feleségét, amiről alábbi cikkünkben számoltunk be.

Kapcsolódó
Brad Pitt szerint Angelina Jolie titokban, bosszúból adta el a közös borászatukban lévő részesedését egy orosz oligarchának
Korábban abban egyeztek meg, hogy egyikük sem lép ki az üzletből a másik beleegyezése nélkül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik