Szórakozás

Öltáncolt a barátnőjének, öt év börtönt kaphat a youtuber

Vicces öltáncot adott barátnőjének egy bangkoki étteremben egy amerikai youtuber. A fiatal férfit letartóztatták, és akár öt év börtönt is kaphat.

Komoly bajba került Tahiföldön Paul Denino, 28 éves amerikai videós. A közösségi médiában Ice Poseidon néven ismert férfi akár öt év börtönt is kaphat egy étteremben bemutatott öltánc miatt – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Denino, a barátnője Kimberlee és néhány barátjuk egy bangkoki étterem különtermében vacsoráztak június 28-án. Az este folyamán elő közvetítést indítottak, majd Denino egy „harisnyaruhába” bújt, hogy a barátnőjének adott öltánccal szórakoztassa nézőit.

Az étterem vezetője felháborodva üvöltözött a társasággal, hogy ilyesmit nem csinálhatnak nyilvános helyen Thaiföldön, majd kihívta a rendőrséget.

A társaság tagjait letartóztatták, Deninot pedig, mivel közvetítette az öltáncot, obszcén tartalom terjesztésével vádolták meg. Kiberlee ugyancsak bajba került, mert a rendőrök szerint túl sokat engedett látni a ruhája dekoltázsa.

A videós azt mondja, napokra egy mocskos cellába zárták, és egy vödröt adtak neki, hogy abba végezze a dolgát. A társaság tagjait végül több mint négymillió forintnak megfelelő összegű óvadék ellenében engedték szabadon. A videós tárgyalása valamikor jövőre lesz, addig nem hagyhatja el az országot.

Azt mondja, ha tényleg öt év letöltendőre ítélik, inkább öngyilkos lesz, mert nem bírna ki olyan hosszú időt egy thaiföldi börtönben. Denino a közösségi felületein bocsánatot kért a tetteiért, azt mondta, fogalma sem volt róla, hogy ekkora bajt okozhat, senkit sem akart megbántani.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik