Szórakozás

Levideózta egy civil, ahogy Britney Spearst ököllel arcon csapja a kosaras sztár testőre

Christopher Polk / Getty Images
Christopher Polk / Getty Images
A biztonsági ember ellen lezárult a vizsgálat.

Mint ahogy arról péntek reggel beszámoltunk, egy Las Vegas-i étteremben komoly incidens történt: az NBA egyik legnagyobb sztárja lehet a jövőben a 19 éves Victor Wembanyama (még nem draftolták), aki egy helyi étteremben tartózkodott, épp ott, ahol Britney Spears. Az énekesnő megpillantotta a kosarast, majd elindult felé, hogy gratuláljon pályán mutatott teljesítményéhez, illetve készítsenek egy közös fotót.

Csakhogy Wembanyama egyik testőre közbelépett, mikor Spears a kosaras vállát kopogtatta, majd adott az énekesnőnek egy komoly erejű pofont. Spears feljelentést tett, a kosaras szerint őt megragadták hátulról, így a testőr tette, amit tennie kellett.

A TMZ előbányászta a felvételt az incidensről, amit egy civil készített az étterem környékén. Ezen kivehető, hogy a testőr – anélkül, hogy hátranézne – összeszorított ököllel visszacsap, eltalálva az énekesnő arcát.

Ez Amerika… basszátok meg mind!

– kiáltott fel az énekesnő ekkor.

A Fox megszerezte a Spears feljelentéséről szóló leiratot, amiből kiderült, a biztonsági őr bocsánatot kért később az énekesnőtől.

A PageSix pedig azt is kiderítette, lezárták a vizsgálatokat, nem emelnek vádat a férfi ellen.

Az érintett személy ellen nem emelnek vádat.

Mindezt azzal magyarázták, mert nem szándékosan alkalmazott erőszakot, erődemonstrációt az énekesnővel szemben. Nem is volt ok, amiért le kellett volna tartóztatniuk.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik