Szórakozás

NBA-sztárral akart közös fotót, de egy testőr felpofozta Britney Spearst

 Aurelien Meunier / Getty Images és Image Group LA / Disney Channel / Getty Images
 Aurelien Meunier / Getty Images és Image Group LA / Disney Channel / Getty Images
Az énekesnő nyilvános bocsánatkérést vár.

Arról számolt be a CNN, hogy egy Las Vegas-i étteremben komoly incidens történt a minap: az NBA jelenlegi egyik legnagyobb sztárja lehet a jövőben a 19 éves Victor Wembanyama (még nem draftolták), aki egy helyi étteremben tartózkodott, épp ott, ahol Britney Spears. Az énekesnő megpillantotta a kosarast, majd elindult felé, hogy gratuláljon pályán mutatott teljesítményéhez, illetve készítsenek egy közös fotót.

Csakhogy Wembanyama egyik testőre (aki a San Antonio Spurs biztonsági főnöke) közbelépett, mikor Spears a kosaras vállát kopogtatta, majd adott az énekesnőnek egy pofont, aki ettől a földre rogyott.

Mindenki máshogy számolt be az ügyről:

  • Spears szerint traumatikus élmény érte.
  • Wembanyama állítja, semmit nem látott ebből.

Úgy döntöttem, hogy felkeresem, és gratulálok neki a sikeréhez. Nagyon nagy hangzavar volt, ezért megkopogtattam a vállát, hogy magamra vonjam a figyelmét

– fogalmaz Spears az Instagramon, aki szerint még a szemüvege is a földön végezte a pofon után. „A traumatikus élmények nem újak számomra, volt már részem ezekben. Nem voltam felkészülve arra, ami tegnap este történt velem” – írta. Hozzátette, őt is megtalálta egy legalább 20 emberből álló rajongói csoport aznap, de ott senki nem kapott pofont, pedig neki is vannak biztonsági emberei.

A kosaras ellenben azt állítja, hátulról ragadta őt meg valaki, ami miatt a biztonságiak közbeavatkoztak.

Nem tudom, mekkora erővel, de a biztonságiak ellökték.

Britney Spears feljelentést tett a Las Vegas-i rendőrségen, és tartja magát ahhoz az állításához, hogy csak megkocogtatta a sportoló vállát. A biztonsági őr egyébként bocsánatot kért az incidenst követően az énekesnőtől. Spears ennél többet szeretne:

Túl sok a fizikai erőszak ebben a világban. Gyakran zárt ajtók mögött. Még nem kaptam nyilvános bocsánatkérést a játékostól, a biztonságiaktól. Remélem, megteszik.

A szóban forgó játékosról nemrég cikket közöltünk, itt lehet jobban megismerni, miért hasonlítják LeBron Jameshez:

Kapcsolódó
LeBron James óta nem vártak így senkit az NBA-ben, Magyarországon nevelkedett tehetségre is lecsaptak
Victor Wembanyama korszakos tehetség, a San Antino Spurs el is vitte őt a draft első helyén.

Spears férje is megszólalt:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik