Szórakozás

Bódi Sylvi a magyar celebekről: Mosolyogva kérdezik, hogy vagyok, aztán ha elfordítom a fejem, gondolatban belém mártják a kést

RTL Klub
RTL Klub
Saját bevallása szerint sosem érezte magát otthon a magyar hírességek közegében.

Bódy Sylvi a Story magazinnak adott interjút, melyben arról is beszélt, miért nem barátkozik a hazai híreségekkel. Mint mondta, egyáltalán nem mozog ismert emberek között, ritka kivétel, ha valakivel megtalálja a közös hangot a celebek társaságából.

Rubint Réka és Király Linda azok, akik pozitív benyomást tettek rám. Ők valóban csupa szív, mély érzésű emberek, de nagy általánosságban azért elmondható, hogy a sztárok bizony felszínesek és sekélyesek. Mindig is éreztem, hogy ez nem az én közegem, nem tartozom közéjük

– magyarázta Bódi, aki szerint ennek az is az oka, hogy sosem tudott miről beszélgeti a hírességekkel, és a barátai, akik kivétel nélkül civil emberek, teljesen más értékrenddel bírnak.

Az elmúlt években igyekeztem sokaknak bizalmat szavazni. De amikor sorra tapasztaltam, hogy mindegyikük hamis, játssza az eszét, és mosolyogva kérdezi meg, hogy vagyok, majd amikor elfordítom a fejemet, akkor gondolatban belém mártja a konyhakést, az számomra finoman szólva is gyomorforgató volt.

Saját bevallása szerint 15 évvel ezelőtt jött rá arra, melyek az életben az igazi értékek, amikor szörfözni kezdett. Mint mondja ugyanis, a vizen mindenki egyenlő, mindenkit ugyanaz a hullám darál be és nyal képen: nem számít, ki mekkora celeb, vagy mekkora követőtábort számlálnak a közösségi oldalai.

Számomra ez a valóság, nem pedig az, ami a kamerák és a nyilvánosság előtt történik. Persze nem akarok álszent lenni, hiszen 20 éven át én is celeb voltam, Azóta viszont sokat fejlődtem emberileg. Megismertem magam, bejártam egy teljesen más utat, és megtanultam, hogy mi fontos és mi nem az életben. Ehhez ugyan kellett 42 év és különböző élethelyzetek. Ma már azt mondhatom, mindegyik én vagyok: a playmate, a szörfös, a kertész, a gazdaasszony, a celeb, a civil. Sodródom az árral, és rábízom magam a sorsra, mert ha nyitott szemmel járunk, akkor az élet előbbb-utóbb úgyis a képünkbe tolja, jó irányban haladunk, vagy sem

– tette hozzá.

Ami a jövőt illeti, Bódi azt is megosztotta a lappal, hogy szeretne kétlaki életre berendezkedni: az év egyik felét Magyarországon, a másikat pedig Indonéziában tölti majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik