Szórakozás

Újabb műtét vár Körtvélyessy Zsoltra

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA
A szívével van probléma.

Körtvélyessy Zsolt, a Barátok közt egykori Hoffer Józsija 2022-ben esett át egy életmentő műtéten, miután a nyakában eltömődött az egyik ér. A Bors most a Metropol nyomán arról ír: szívproblémája miatt ismét komolyabb beavatkozáson kell átesnie a 82 éves színésznek.

Nagyjából rendben vagyok, de egy hónapon belül vár rám még egy komolyabb műtét. A combomból ablációs beavatkozás, ami annyit jelent, hogy a combomon keresztül bevezetnek egy katétert a szívem felé, azzal bombázzák szét a szűkületet, ami az elmúlt időszakban keletkezett. Azt mondták az orvosok, ha ezen túl leszek, minden helyre áll, mert most mellé üt a szívem. Szerencsére különösebb panaszaim nincsenek, viszont annál inkább jellemző a fáradékonyság rám. Állítólag két napot vesz igénybe, egyik nap megcsinálják, azt az éjszakát bent kell töltenem a kórházban, másnap már haza mehetek, ha minden rendben lesz. Nyoma sem fog maradni, mert ez nem jár vágással, maximum egy kis heg fog rá emlékeztetni

– nyilatkozta Körtvélyessy Zsolt, aki azt is elárulta: felépülése után párjával külföldi utazást terveznek, mivel közös hobbijuk a városnézés.

A színész áprilisban beszélt először arról, hogy nemrég újra rátalált a szerelem, miután felesége, Egerszegi Judit színésznő 2020-ban koronavírus-fertőzésben elhunyt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik