Szórakozás

Megszüntette a nyomozást a rendőrség Gálvölgyi János ügyében

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu

Gálvölgyi János május 10-én lett rosszul, légzési nehézségekkel, súlyos állapotban került kórházba. A lányai vitték be, miután a mentőt hiába várták. Azonnal az intenzív osztályon kezdték el kezelni, lélegeztetőre került. A színész már tisztázta, hogy bakteriális szív- és tüdőelégtelensége volt, de már sokkal jobban van, visszatért a színpadra is.

Azonban a mentőszolgálat vizsgálatot indított, hogy kiderüljön, hibásak voltak-e a hivásirányítók. A naphire.hu megtudta a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól, hogy befejeződött a vizsgálat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt folytatott eljárást, ismeretlen tettessel szemben. Mivel a cselekmény nem bűncselekmény, ezért a nyomozást a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény 398.§ (1) bekezdés a) pontja alapján 2023. június 15-én megszüntették.

Kapcsolódó
Gálvölgyi János: Egy ilyen súlyos tüdőgyulladás egy fiatalt is pont úgy döntött volna le a lábáról, mint engem
Semmire nem emlékszik azokból a napokból, amikor válságos állapotban volt – mondta el a színművész egy most megjelent interjúban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik