Szórakozás

Béres Anett balesete évfordulójáról: Aznap még templomba is elmegyek, hogy megünnepeljem az első szülinapomat

RTL
RTL
Általában nem jár templomba, de most kivételt tesz.

Tavaly július 11-én történt Béres Anett balesete, amikor egy rosszul sikerült teaszeánsz után az egykori ValóVilág-szereplő lezuhant egy magaslesről. Csigolyatörést szenvedett, emellett eltört öt bordája és a sarokcsontja is, majd 24 órán keresztül feküdt étlen-szomjan az erdőben, amíg egy helyi férfi rá nem talált. Többórás életmentő műtéten esett át, amit további beavatkozások követtek. Felépülése a mai napig folyamatban van, de áprilisban nagy mérföldkövet jelentett, amikor eltávolították a gerincét tartó hatalmas csavarokat.

Mivel 2022 nyarát kórházban töltötte, idén igyekszik minden percét kiélvezni a jó időnek. A Borsnak elmondta: konkrét tervei nincsenek, spontán módon alakul a programja. Külföldre biztosan nem megy nyaralni, a Balatonon azonban már eltöltött egy kis időt, a Balaton Soundon is megfordult, ahol természetesen csak óvatosan bulizott, hogy kímélje magát.

Nem emelhetek, arra fokozottan vigyázok, valamint hordom a fűzőt is

– mesélte a lapnak Béres Anett, akinek a hónapban több alkalma is lesz ünnepelni.

Szeretem a júliust, nemcsak a születésnapom miatt, de a meleg miatt. Nem szeretem a hideget, ez az a klíma, ami nekem való. Idén két születésnapot is ünneplek, az egyiket a tavaly történtek után. Aznap, 11-én még templomba is elmegyek, hogy megünnepeljem az első szülinapomat. Bár nem vagyok templomba járós, de úgy érzem, ezen a napon meg kell tennem. Majd egy héttel később pedig az igazit is megünneplem. Családdal, barátokkal, de csak csendesen, már nem vágyom nagy felhajtásra

– részletezte a celeb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik