Szórakozás

Nyolc hónappal teaszeánszos balesete után eltávolították a csavarokat Béres Anett gerincéből

RTL
RTL
Maga sem gondolta volna, hogy ilyen hamar ilyen jól lesz.

Amikor ez az egész baleset történt, valójában fel sem fogtam, hogy mennyire súlyos. Akkor egy dologra tudtam koncentrálni, hogy életben vagyok, megmentették a gerincemet, és nem kerültem tolószékbe. Nem gondoltam volna, hogy nem telik el egy egész év, és majdnem jól leszek

mondta el Béres Anett a szerdai Fókuszban, nyolc hónappal a csaknem tragédiába fulladt teaszeánsz után. Csigolyatörést szenvedett, emellett eltört öt bordája és a sarokcsontja is. Az orvosok akkor semmi jót nem jósoltak neki, azt mondták, évek is eltelhetnek, míg felépül. Ő azonban most úgy érzi, a gyógyulása egy sejtregeneráló kezelés hatására felgyorsult.

Óriási a változás, igazából meggyógyult a csigolyám, visszacsontosodott. Azt mondta az orvos, hogy már nem tud ennél jobban összeforrni, szerinte ugyanígy fog kinézni fél év múlva is.

Eleinte úgy volt, minimum egy évet kell várnia, hogy eltávolíthassák a gerincét tartó hatalmas csavarokat, azonban egy alapos kivizsgálás után az orvosa belement a műtét előrehozatalába. Béres Anett most úgy érzi, túl van a nehezén, és már lelkileg is kezd megerősödni. Tudja, hogy hosszú még az út a teljes gyógyuláshoz, de bízik benne, hogy egyszer újra teljes életet élhet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik