Szórakozás

Kegyetlen megjegyzéseket kap a házaspár, amiért 26 év korkülönbség van köztük

Azt hiszik, valójában apa-lánya kapcsolatban áll a floridai pár.

Egy floridai nő megosztotta, milyen kegyetlen kommenteket kapnak férjével a közösségi médiában a köztük lévő (valóban nem csekély) korkülönbség miatt.

A 45 éves Allison és férje, a 71 éves Ben Hornsby még 1998-ban találkoztak, mikor a férfi egy postai küldeményt vitt későbbi felesége munkahelyére – olvasható a Daily Mailen.

A párnak azóta öt gyermeke született; először 2003-ban hármas ikrekkel bővült a család, majd három évvel később egy ikerpárt hozott a gólya.

A házaspár családja kezdetektől fogva támogatóan állt kapcsolatukhoz, habár Allison húga mindössze 13 éves volt, mikor bemutatták őt sógorának. A közösen létrehozott Instagram-fiókjukon azonban gyakran kapnak sértő kommenteket; általában apa-lánya párosnak nézik őket, Bent a gyermekek nagyapjának hiszik, valamint azt gondolják, Allisonnak csak egy sugar daddy-re volt szüksége.

Allison ezzel szemben kifejezetten erősnek és gyönyörűnek tartja házasságukat, amelyben a legnagyobb kihívást öt gyermekük felnevelése jelenti.

Sok szempontból Allisonék esete eltörpül ahhoz a párhoz képest, akik közt 37 év korkülönbség áll fenn, a mára 62 éves brit nő javára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ben & Allison (@starrynight1951) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik