Szórakozás

Hatvanegy éves felesége vette el a huszonnégy éves férj szüzességét

A brit Cheryl McCain hatvanegy éves, tizenhét unokája van. A férjével, aki harminchét évvel fiatalabb nála, közös gyereket terveznek.

Cheryl és Quran McCain 2020-ban ismerkedtek meg. A közöttük lévő harminchét évnyi korkülönbség ellenére egymásba szerettek, majd összeházasodtak – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Quran azt mondja, Cheryl az első nő az életében. Bár kamaszkorában volt egy barátnője, a lány nem akart lefeküdni vele, így a felesége vette el a szüzességét. A férfi hozzátette, azóta rengeteget tanult a párjától, például azt, hogy az ágyban nyitottnak kell lenni, és nem szabad félni az újdonságoktól.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

King QURAN (@kingqurannewpage) által megosztott bejegyzés

A férfi azt mondja, senki mással nem feküdt le a feleségén kívül, de ez egyáltalán nem zavarja.

Az élet rövid, minek vesztegetném az időmet azzal, hogy tapasztalatokat gyűjtsek, ha egyszer rátaláltam arra, akit szeretek.

A házaspár hamarosan gyereket is szeretne. Tudják, hogy Cheryl kora miatt kevés esély van a természetes fogantatásra, ezért egy béranya igénybevételében, vagy örökbefogadásban gondolkodnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

King QURAN (@kingqurannewpage) által megosztott bejegyzés

Tisztában vagyunk vele, hogy Cheryl talán nem lesz itt olyan sokáig mint én, de megbeszéltük, és úgy gondolja, remek apa lesz belőlem. A családunk is teljes mértékben támogat bennünket

– mondja Quran.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik