TV2
Szórakozás

Molnár Anikó: Tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban

Elárulta, mennyit keres az OnlyFans-oldalával.

Molnár Anikó négy hónappal ezelőtt hozta létre a profilját az OnlyFansen. Mint mondja, máris a legkeresettebb modellek egyike az oldalon. Új munkája kapcsán a Story magazinnak adott interjút, melyben arról is beszélt, hogyan készülnek az erotikus fotói, elárulta továbbá, hogy meglehet, idővel szexuális jellegű tartalmakat is készít majd a feliratkozóinak.

Bármenynyire is azt gondolják az emberek, hogy nem nagy kunszt a fenekemet fotózgatni, de igenis az! Két informatikus és egy fotós barátommal keményen dolgozunk azon, hogy naponta frissüljön a profilom. Együtt szoktuk kitalálni, hogy milyen jellegű posztok szülessenek. Többnyire egy füst alatt készítünk el nagyjából egy heti képanyagot, ami kábé egy teljes napot vesz igénybe. Ebben még nincsenek benne az előkészületek, a kellékek, ruhák beszerzése, a helyszín kiválasztása, a munkafolyamat összeszervezése, az utómunka és a többi, szóval a vetkőzés nem egy leányálom! Kőkemény fizikai és szellemi munka

– magyarázta.

Nem számíthatok senkire. Nincsen gazdag férjem, aki majd egyengeti az életemet, egyedül rajtam áll, hogy életem végéig párizsis szendvicsen élek-e, mert tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban.

Az egykori ValóVilág-szereplő azt is megosztotta a magazinnal, hogy az oldalának tagsági díja havi 15 dollár, azaz körülbelül 5200 forint. Jelenleg közel 1000 feliratkozója van.

Vannak külön fizetős tartalmak is attól függően, hogy milyen merész az adott bejegyzés. Ezek általában 5 és 10 dollár, tehát körülbelül 1700-3400 forint körül mozognak. Van, hogy akár havi ötmillió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom

– mondta az anyagiakról.

Molnár hozzátette, a témával kapcsolatban egyedül az édesanyja véleménye számít neki, illetve az, hogy biztosíthassa kettejük jövőjét.

Ő nem akart lebeszélni, azt mondta, ez az én testem, az én életem, senkinek semmi köze nincs a dolgaimhoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik