Szórakozás

Fluor Tomi Majkáról: Nincs igényem a barátságára, gondolom, ez kölcsönös

Marjai János / 24.hu és Mohos Márton / 24.hu
Marjai János / 24.hu és Mohos Márton / 24.hu
Ha fellépéseken összefutnak, köszönnek egymásnak és poénkodnak, de ennél jobban nem mélyült el a kapcsolatuk.

Fluor Tomi és Majka évek óta üzengetnek már egymásnak a közösségi oldalaikon. A Wellhello rappere a Story magazinnak beszélt arról, hogy emlékei szerint Majka mindig talált hibát a munkáiban, és már a Mizu sikere előtt is azzal vádolta, hogy vette a nézettségét.

Valahogy mindig talált hibát, és sose hitt abban, hogy amit csinálok, az tényleg sikeres lehet. Pedig nem volt az égvilágon semmim. Se pénzem, se kapcsolatom. Az első, YouTube-on feltűnt csodabogár voltam, és a Mizut nem játszotta a rádió, maximum csak lerövidítve. Aztán összeálltunk Diazzal, és jöttek a Wellhello sikerei, ami szerinte szintén azért történt, mert olyan támogatás volt mögöttünk, ami nekik sosem volt. Holott nemhogy támogatást nem kaptunk, egy rakat helyen tiltólistára kerültünk

– magyarázta.

Amikor a Wellhello 2015-ben Fonogram-díjat kapott, Majka a közösségi oldalán adott írt arról, hogyha úgy bántak volna vele és a zenekarával, mint a Wellhellóval, szerinte sokkal zajosabb sikereket is elérhettek volna.

Bár később úgy tűnt, egy közös fotóval szentesítették a békét, az elmúlt hetekben ismét vita alakult ki közöttük. Majka a privát Facebook-oldalán adott hangot a nemtetszésének, miután Fluor a Petőfi Zenei Díjak kiosztása után a következőket posztolta a Twitter-oldalára:

Megveregetik egymás vállát az elvtársak, a popzene meg közben elszalad és bizonyít úgy igaziból is. mert az sajni demokratikus és liberális.

A Story megkeresésére Fluor elmondta a véleményét kettejük kapcsolatát illetően, de hangsúlyozta, hogy nem akar vitát nyitni.

Az a baj, ha Majka valamit a fejébe vesz, az úgy van, és kész. A vita hevében pedig úgy bepörög, hogy nem lehet vele mit kezdeni, ami nekem már nem éri meg. Fontosabb a nyugalmam. De egyébként nincs akkora baj köztünk, mint sokan gondolják, ha fellépésen találkozunk, nem fordítjuk el a fejünket, vagy köpködünk a másikra. Köszönünk, poénkodunk, de barátok egész biztosan sosem leszünk. Hogy őszinte legyek, igényem sincs a barátságára, de úgy gondolom, ez kölcsönös

– zárta le a témát.

Kapcsolódó
Megsemmisítő kritikát mondott Fluor Tomi a Petőfi Zenei Díj díjazottjairól
Pedig annak idején még Fluor ötletére hivatkozva hozták létre a közmédia zenei díját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik