Szórakozás

Megsemmisítő kritikát mondott Fluor Tomi a Petőfi Zenei Díj díjazottjairól

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

A szombat este kiosztott Petői Zenei Díjak díjazottjai sokakban felvetették, hogy a díjakat leginkább politikai preferenciák, semmint eredmények vagy teljesítmény alapján osztották. Emlékeztetőül, az év legjobb női előadója Tóth Gabi lett, az év zenekara díj pedig az Ismerős Arcoknak jutott, és a díjazottak névsorát elnézve nem nagyon lehetett olyan előadót látni, aki valóban ott lenne a mai fiatalok térképén.

Feltűnt ez többek között Fluor Tominak is, aki így kommentálta mindezt a Twitteren:

Megveregetik egymás vállát az elvtársak, a popzene meg közben elszalad és bizonyít úgy igaziból is. mert az sajni demokratikus és liberális.

Fluor egyébként azért is érezheti becsapva magát, mert annak idején pont az ő ötletére hivatkozva alapították meg a közmédia zenei díját, noha ő vélhetően nem ilyen díjra gondolt:

Az alapötletet még Fluor Tomi vetette fel először a Facebook-oldalán. Azt kérdezte, miért nincs a Petőfi Rádiónak zenei díja. Mi szinte már kész tervvel kopogtattunk az MTVA ajtaján

– mondta Lowenbein Norbert, a VOLT Produkció vezetője egy hét évvel ezelőtti Ripost cikkben. Érdekesség, hogy a cikkben az szerepel, a díjat minden évben „a hazai könnyûzene legsikeresebb szereplői” vehetik majd át. Hogy az idei névsor valóban a legsikeresebbeket mutatja-e, azt döntse el mindenki maga.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik