Szórakozás

„Egy ország hercege voltál, aki nácinak öltözött, és most pápaként próbálsz visszatérni” – Kelly Osbourne is beleállt Harry hercegbe

Victoria Jones - WPA Pool / Getty Images / Nathan Congleton / NBC via Getty Images
Victoria Jones - WPA Pool / Getty Images / Nathan Congleton / NBC via Getty Images
A mondandója vegyes érzelmeket váltott ki az internetezőkből.

Sharon és Ozzy Osbourne lánya, Kelly nemrég az I’ve Had It című podcast vendége volt, ahol igencsak élesen bírálta Harry herceget, mondván: szerinte csak panaszkodik és nyafog – szúrta ki a Page Six.

Ilyeneket csinál: »Jaj, én vagyok az egyetlen, akinek mentális problémái vannak, az életem olyan kemény.« Mindenki élete borzasztóan nehéz volt. Egy ország hercege voltál, aki kibaszott nácinak öltözött, és most pápaként próbálsz visszatérni

– jelentette ki a médiaszemélyiség, a mondandója pedig vegyes reakciókat váltott ki a hallgatóságból.

Imádom, amikor valódi tehetséggel és készségekkel nem rendelkező nepo bébiknek ilyen sok mondandójuk van mások életéről

– írta egy hozzászóló, míg volt, aki azt hangsúlyozta: Osbourne problémáit nem lehet összevetni Harry édesanyjának, Diana hercegnének elvesztésével, különös tekintettel a halálának körülményeire. A kritikusok mellett persze akadtak olyan kommentelők is, akik a médiaszemélyiség mellé álltak, mondván, joga van véleményt nyilvánítani.

A napokban egyébként a Spotify podcastfelelőse is szitkozódva beszélt Harry hercegről és a feleségéről, Meghan Markle-ről. Kibaszott szélhámosoknak nevezte a sussexi párt, nem sokkal azután, hogy a Spotify közös közleményt adott ki velük, melyben tudatták, kölcsönösen megegyeztek abban, hogy idő előtt befejezik a közös munkát. A megállapodás 25 millió dollárról (azaz 8,5 milliárd forintról) szólt, és amerikai sajtóértesülések szerint végül azért került sor a szerződésbontásra, mert Harry-ék nem teljesítette a várt termelékenységi mércét.

Kapcsolódó
Kibaszott szélhámosoknak nevezte Harry hercegéket a Spotify podcastfelelőse
Bill Simmons szerint ezzel a címmel lett volna érdemes podcastet indítani a hercegi párral.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik