Szórakozás

Először arra célzott, hogy mindenkit meghív, majd fizetés nélkül lelépett egy étteremből Donald Trump

Jabin Botsford / The Washington Post / Getty Images
Jabin Botsford / The Washington Post / Getty Images
Egy újabb be nem tartott ígéret.

Az Egyesült Államok 45. elnöke a vádemelése után szinte azonnal folytatta a cirkuszt egy igazi, szélhámoshoz méltó manőverrel. A minősített iratok nem megfelelő kezelésével gyanúsított Donald Trump ellen még kedden emeltek vádat Floridában, egy miami szövetségi bíróságon – az ügy részleteit bemutató cikkünk itt olvasható.

A Guardian azt írja, hogy a meghallgatást követően Trump első útja Miami egyik legnépszerűbb kubai éttermébe, a Cafe Versailles-ba vezetett,

ahol az ajtón belépve egy „Ételt mindenkinek!” felkiáltással indított– mintha meg akarná hívni az összes vendéget.

Ezt az ígéretet azonban a Miami New Times szerint a volt amerikai elnök nem tartotta be, pedig a figyelmes támogatói még boldog születésnapot is kívántak a 77. életévét szerdán, június 14-én betöltő Trumpnak.

A tudósítás szerint a korábbi MMA harcos, Jorge Masvidal úgy üdvözölte Trumpot, mint „minden idők mindenki kedvenc elnökét”.

Az exelnök villámlátogatása azonban tíz perc után véget ért, amikor a kíséretével együtt elegánsan távozott az étteremből anélkül, hogy fizetett volna a vendégek ételéért.

Donald Trumpot 37 szövetségi vádpontban, köztük a kémkedési törvény 31 rendbeli megsértésével vádolták meg, de a republikánusok elnökjelöltségéért ismét harcba induló korábbi elnök természetesen ártatlannak vallja magát.

Borítókép: Donald Trump volt elnök köszönti a támogatóit és a vendégeket a Cafe Versailles nevű kubai étteremben néhány perccel azután, hogy ártatlannak vallotta magát a szövetségi vádakban, 2023. június 13-án, kedden, a floridai Miamiban. (Jabin Botsford / The Washington Post / Getty Images)

Trump csendes, szégyenlős inasának nagyon sokba kerülhet a lojalitása
Walt Nauta évek óta ott van Donald Trump mellett, de eddig senki nem beszélt róla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik