Szórakozás

Szexmunkásnak nevezte magát Charlie Sheen lánya, áll a bál körülötte

Michael Buckner / Penske Media / Getty Images
Michael Buckner / Penske Media / Getty Images
Ügyes píárfogás volt a részéről.

Bár Denise Richards és Charlie Sheen régóta nincsenek együtt, 19 éves lányuk, Sami elég sok problémát okoz az exházaspárnak. A PageSix arról ír, nagyjából egy héttel ezelőtt Sami Sheen készített egy TikTok-videót a követőinek, amelyben szexmunkásként hivatkozott magára, tudniillik, OnlyFans-fiókot üzemeltet, abból tartja el magát.

A lap hozzáteszi, Denise Richards pontosan tudja, hogy lánya nem szexmunkás, és csak direkt mond ilyeneket, hogy felháborodást gerjesszen maga körül. Továbbá Sami Sheen nem meztelenkedik a fizetős oldalán, a szexmunkás címkét polgárpukkasztás jegyében ragasztotta magára.

A PageSix azt is írja, 4000 követővel rendelkezik Charlie Sheen lánya, havi 80 ezer dollár üti a markát úgy, hogy igazából szinte semmit nem mutat magáról a platformon.

Végül Sami Sheennek is meg kellett szólalnia, miután néhányan már pornósztárként könyvelték el.

Nem vagyok pornós. Nem filmezem le magam szex közben. Nem csinálok ilyeneket. Az egyetlen ok, amiért azt mondtam, hogy szexmunkás vagyok, az az, hogy a fő bevételem az OnlyFansből van. A szexmunkának többféle verziója van, de hogy ez megértsék az emberek, ahhoz persze olvasni kellene.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✩ sami sheen ✩ (@samisheen) által megosztott bejegyzés

Akit pedig jobban foglalkoztatna az, mit csinál mostanság Charlie Sheen, itt talál róla egy cikket:

Kapcsolódó
„Csak azért lógott pornós lányokkal, mert azt hitte, ők is boldogtalanok” – 10 éve felejtette el a világ a tigrisvérű Charlie Sheent
Egy évtizede, hogy Charlie Sheen minden címlap tetején ott szerepelt, miután szó szerint kirúgatta magát saját vígjáték-sorozatából. Azóta a HIV-vírussal küzd, és szinte felhagyott a színészettel is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik