Szórakozás

Árpa Attila összeesküvést sejt drogügye hátterében, van is tippje, hogy ki állhat az egész mögött

TV2
TV2
Boszorkányüldözésnek tartja az ellene folyó pereskedést.

A héten kiderült, hogy másodfokon folytatódik Árpa Attila drogügye, mert az ítélettel egyik fél sem volt elégedett. A színész-rendező sokallja a rá kiszabott másfél milliós pénzbírságot, mert mint ahogy azt a csütörtöki Tényekben elmondta, nem volt semmilyen bizonyíték arra, hogy ő valaha kábítószerrel kereskedett volna.

Miért nem volt rá sem tanú, sem bizonyíték? Mert nem tettem ilyet

– nyilatkozta Árpa a műsorban, ahol arra is kitért a másodfok mögött egy sokkal súlyosabb dolgot sejt.

Biztos vagyok benne, hogy a háttérben valami személyes indíték van. Ez lehet egy karrierista ügyész, aki meglátta a lehetőséget, amikor az én nevem a térképre került, de leginkább azt gondolom, hogy az ügy fő nyomozója, aki az akkori élettársamnak osztálytársa volt. Olyan szinten rosszban voltak, hogy miatta nem ment el például az érettségi vacsorára az akkori élettársam. Tanúk és bizonyítékok vannak rá, hogy ez a hölgy, az ügy fő nyomozója szekálta az akkori élettársamat

– mondta el a színész, akinek több elmélete támadt már. „Miért jutottunk idáig? Ki az, aki nekem ártani akar? Miért nem engedik már el? Az elején végiggondoltam, hogy van-e valami, amire nem gondoltam, valaki, aki ártani akar nekem. Tartunk-e ott ebben az országban, hogy egy rendőr elrejt valamit a lakásomban, csak azért, hogy el tudjanak engem végül ítélni? Nyilván beindulnak a gondolatok, és ebben az esetben nem segít, hogy forgatókönyvíró is vagyok, mert ilyenkor a képzeleterő eléggé elindul” – fogalmazott.

A drogfogyasztás tényét elismerte, de ezt a mai világban nem tartja olyan meglepő dolognak.

Illegálisnak illegális? Igen. Meg kell büntetni azt, akit fogyaszt? A magyar jog szerint igen. Állok elébe!

– jelentette ki Árpa, továbbá elmondta: az ügyészség napokban kiadott sajtóközleményében nem szerepel semmi újdonság vagy változás a legutóbbihoz képest.

Az ügyészségnek valamiért nagyon fontos volt, hogy újra beszéljünk róla. Tessék, beszélünk róla! Most boldogok vagytok?


Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik