Szórakozás

Rubint Réka: Remélem, nemsokára már az unokáim töltik be a zsivajgásukkal a tereket

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Legidősebb gyereke most tervez kirepülni a családi fészekből.

Schobert Lara az önállósodás útjára lépett: édesanyja, Rubint Réka nyomdokaiba lépve aerobikedzőnek tanul (nemrég meg is tartotta első önálló edzését), és hamarosan szeretne elköltözni a szüleitől. Ez nem lesz teljesen újdonság a számára, ugyanis korábban már élt külön Hollandiában az ex-barátjával.

Az akkori párommal mentem, a szüleim elengedtek, és mindenben támogattak. Mély víz volt a javából, megvolt az alapozás. Annyiban lesz még más, hogy a korábbi alkalommal nem a saját álmaimat követtem, viszont ősztől a vágyaimat valósítom meg, a saját karrieremet építem. A családi kapocs, már csak a távolság miatt is, most sokkal szorosabb marad

idézi az nlc.hu Schobert Lara a HOT! magazinnak adott nyilatkozatát.

A lapnak Rubint Réka is megszólalt, ő a következőket mondta lánya terveivel kapcsolatban:

Szerintem az a legfontosabb, hogy a gyerekem érezze, hogy a szobája ajtaja mindig nyitva áll, a családi fészek örökre megmarad biztos háttérként. A gyerekszoba ilyenkor érintetlen marad, visszavárja a lakóját, és remélem, nemsokára már az unokáim töltik be a zsivajgásukkal ezeket a tereket. Az élet rendje az, hogy a sasfészek szélére kiállva, megtanuljanak önállóan repülni a nagyra nőtt fiókák.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik