Élet-Stílus

Rubint Rékának potyogtak a könnyei Schobert Lara első aerobikóráján

Kovács Attila / MTI
Kovács Attila / MTI
Az örömtől és a büszkeségtől.

Schobert Lara hétfőn megtartotta első önálló edzését, a folyamatban lévő képzése gyakorlata részeként. Az órán édesanyja, Rubint Réka is részt vett, aki még aznap este videós posztot szentelt közösségi oldalán az eseménynek.

Elérkezett az a pillanat, amiről eddig csak álmodtam, és ez az álom, ma este valóra vált! A nagylányom edzésén tornáztam, és persze torna közben potyogtak a könnyeim… az örömtől és a büszkeségtől. Milyen sokat edzett már velem, a pocakomban és mellettem… Milyen sokáig állt ellen és mondta, hogy nem veszi át a stafétát… És én a legnagyobb szeretetemmel hagytam, hogy megtalálja a saját útját

– olvasható Rubint bejegyzésében, amit úgy folytat: elképzelhető, hogy az aerobik csak egy állomása lesz Schobert Lara életének, de szerinte egészen elképesztő magabiztossággal, szenzációs órát tartott. „Elkísértem, mert tudtam, hogy biztonságot ad neki, ha most még ott vagyok a közelében” – írta, majd közvetlenül lányának is üzent.

Büszke vagyok rád kicsi Larám! A tiszta, őszinte kis lelkedre, és arra, hogy végre el merted hinni, hogy képes vagy erre… Képes vagy adni és jobb lenni, mint amilyen 19 évesen én valaha is voltam! Váltsd valóra minden álmod, és soha ne engedd, hogy a céljaidhoz vezető útról eltérítsenek! Ragyogj és szeress! Szeresd mindennél jobban azt, amit csinálsz! Ez a titok!

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik