Szórakozás

Egy éve ilyenkor: kiderült, hogy kevés veszélyesebb dolog létezik a zuhany alatti pisilésnél

Ahogy azt megszokhatták, ezen a héten is összegyűjtöttük azokat a cikkeket, amelyek egy évvel ezelőtt a leginkább foglalkoztatták a 24.hu olvasóit.

Egy évvel ezelőtt azon a héten, amikor beléptünk a nyárba, olvasóink érdeklődését mindenekelőtt egy uroginekológus jó tanácsa keltette fel, aki egy TikTok-videóban osztotta meg a nagyközönséggel, hogy milyen veszélyek leselkedhetnek azokra, akik tusolás közben könnyítenek magukon. A cikkből az is kiderül, hogy az embereket nem arra tervezték, hogy állva pisiljenek.

Kapcsolódó
Orvosok figyelmeztetnek: azonnal hagyják abba a zuhany alatti pisilést
A szakemberek szerint ülve kell végezni a kisdolgukat, hogy elkerüljük az egészségügyi problémákat.

Pár nappal korábban egy rendezvényre volt hivatalos Szabó Győző, ahol kíméletlen részletességgel mesélt a heroinfüggőségéről. Ahogy szemlénkből kiderül, a színész megpróbálta szavakba önteni a szer hatását, amiről állítja, többet tud adni, mint egy csodás nőkkel végigszexelt luxushétvége a Karib-szigeteken. Ezt a színész korábban a 24.hu-nak adott interjújában is kijelentette.

Kapcsolódó

Egy éve már, hogy 89 éves korában meghalt Moldova György, a legolvasottabb kortárs magyar író. Ezzel az összeállítással emlékeztünk rá.

Kapcsolódó
„Használt férfiruhák középméretben eladók, özvegy Moldova Györgyné”
Életének 89. évében meghalt a tán legtöbb példányban kiadott magyar író: Moldova György. Interjúinkból idézünk.

Előtte pár nappal Erdei Zsolt anyagi helyzete került terítékre. Az egykori sikeres bokszoló elmondta, hogy profi korában jól keresett, abból élnek jó körülmények között. De attól messze van, hogy milliárdosnak mondhatná magát.

Kapcsolódó

29 éves korában tavaly május végén meghalt Bata Krisztián, a Való Világ hatodik szériájának játékosa. A tragikusan fiatalon elhunyt exvillalakót később teljes titokban, szűk családi körben temették el a szülővárosában.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik