Szórakozás

Csősz Boglárkának új párja van, civil férfivel jár

Bielik István / 24.hu
Bielik István / 24.hu
Egyikük sem keresett kapcsolatot, de szimpatikusak lettek egymásnak egy rendezvényen.

Csősz Boglárka és török származású férje, Burak Talu 15 évig voltak együtt, tavaly döntöttek a szakítás mellett, barátságban váltak el egymástól.

Az üzletasszony most a hot! magazinnak árulta el, hogy új párja van, akivel egy rendezvényen találkoztak. Az illető egy civil férfi, és mivel mindketten túlvannak már egy váláson, elhatározták, hogy semmit sem sietnek el. Csősz elmondása szerint a jövőben is zárt ajtók mögött szeretnék élni a magánéletüket, bujkálni viszont nem akarnak, ezért is vállalta az interjút, hogyha a jövőben megjelennek valahol együtt, abból ne legyen szenzáció.

Sok időt adtunk és adunk egymásnak a megismerkedésre. Egyikünk sem keresett párkapcsolatot, mindketten munkával töltöttük a mindennapjainkat. Véletlenszerű találkozás volt a miénk, aminek adtunk egy esélyt

idézte Csősz Boglárkát a hot! nyomán a Bors.

Figyelünk rá, hogy számos olyan élethelyzetben együtt legyünk, amiből jobban megismerjük egymást, és megalapozzuk azt, hogy valóban tartós legyen a kapcsolat, ne elsietett. Nekem mindig is fontos volt, hogy a társam ne csak egy szép nőt lásson bennem, hanem értékelje az energiáimat, lehessen mindenről beszélgetni, és elismerjük egymás munkáját, sikereit, tudjunk az élet minden területén társai, partnerei lenni egymásnak.

Mint mondta, a kapcsolatukat megnehezíti a szoros időbeosztásuk, ugyanis mindketten sokat dolgoznak. A munka mellett viszonyt igyekeznek odafigyelni a családra, a barátokra és egymásra is. Csősz hozzátette, ő igen keveset is alszik, leginkább utazás közben tud pihenni, a környezetét viszont úgy választja meg, hogy a szabadidejében fel tudjon töltődni: legutóbb például egy távoli óceán partján nyaraltak a párjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik