Szórakozás

Válása után megvált a Karen-frizurától az amerikai nő, ma már Megan Foxhoz hasonlítják

Sokak életében jön el a pillanat, amikor valamilyen előre nem látható esemény miatt fenekestül felfordul az életük, de annyira, hogy nem sokkal később már szinte magukra sem ismernek, sem az addigi életükre. Valami hasonló játszódott le egy 29 éves pennsylvania nő, Marissa Pool életében is.

A Ladbible beszámolója szerint a nő 17 éves korában ismerkedett meg a férjével, és egészen a közelmúltig együtt is voltak. Aztán elváltak, a cikk nem részletezi, hogy miért, de ez a pont Marissa életében mérföldkövet jelentett. A kétgyermekes anya korábban úgy érezte, ha jó szülő akar lenni, akkor többek között az öltözködésére is nagyon oda kell figyelnie, nem hordhat kihívó, extravagáns darabokat, jobban jár, ha a konzervatív vonalat tartja. Ehhez az is hozzájárult, hogy a nőnek a saját bevallása szerint sem létezett az egyénisége.

„17 éves koromban találkoztam az exemmel, és az évek alatt sok nőhöz hasonlóan teljesen elvesztettem magamat. Belefeledkeztem abba a szerepbe, amit feleségként és anyaként elvártak tőlem, és nem helyeztem előtérbe a külsőmet vagy a saját életem bármely területét” – részletezte a helyzetet a nő, aki a válás után mélypontra került, azóta viszont megtalálta önmagát, most pedig gyakorlatilag úgy néz ki, mintha a korábbi énje a saját anyja lett volna. Ehhez pedig az is vastagon hozzájárult, hogy megszabadult a Kareneket megidéző hajviseletétől.

@marissa.jeanelle Replying to @user8755154681333 can you tell when I had checked out & started to do what ✨I✨ wanted to do? #glowup #divorce #lifeafterdivorce #singlemom #altgirl #tattoos #IntuitTouchdownDance #fyp #foryou #trending ♬ shes back - moura !

A nő az elmúlt hónapokban rátalált a saját stílusára, és abba az irányba fordult, amiért mindig is rajongott: a rock zene felé. A váltás nemcsak a ruhatárán érzékelhető, de az elmúlt időszakban több tetoválást is csináltatott, köztük a Bring Me The Horizon nevű együttes logóját is felvarratta a mellkasára.

„Csak akkor tudsz önmagad legjobb verziója lenni, ha jól érzed magad a bőrödben. Én most úgy érzem megtaláltam önmagam, sokkal-sokkal boldogabb és magabiztosabb vagyok” – lelkendezett a lapnak a nő, akit elmondása szerint az interneten és a való életben is egyre többen hasonlítanak Megan Foxhoz.

Kapcsolódó
Amikor valakinek már a frizurájáról tudod, hogy pattogni fog a vevőszolgálaton
Amerikában az 50-es, 60-as években élte népszerűsége csúcsát a Karen keresztnév, amit pejoratívvá válása miatt az emberek ma már csak elvétve adnak a gyerekeiknek. Oltásellenesség, balhégenerálás, fehér felsőbbrendűség – bemutatjuk a Karen-jelenséget.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik