Szórakozás

Egy éve ilyenkor: nála 60 évvel fiatalabb nőt vett el a kunhegyesi polgármester

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Egy éve ilyenkor tették le az esküt az új magyar kormány tagjai. Egy órával később Orbán Viktor miniszterelnök be is jelentette, hogy háború vészhelyzetet hirdetnek az Ukrajnában zajló események miatt. Egy éve ezt a hírünket olvasták a legtöbben.

Kapcsolódó
Orbán Viktor: Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány éjféltől
Szerdán újabb döntésekről fog tájékoztatni a miniszterelnök.

Tavaly ilyenkor írtuk meg, hogy Szabó András, Kunhegyes 78 éves fideszes polgármestere feleségül vett egy nála 60 évvel fiatalabb lányt, aki egyébként egy négyéves kisfiú édesanyja. A polgármester később elmondta, hogy volt, aki a szemére vetette, hogy túlzottan idős a feleségéhez, de ők szeretik egymást, így biztos, hogy még néhány évig együtt lesznek.

Kapcsolódó
Nyilatkozott a kunhegyesi polgármester, aki egy 60 évvel fiatalabb lányt vett feleségül
A Tények Plusznak beszélt a kapcsolatukról. Szerinte az a titkuk, hogy jól megértik egymást és hasonlít az értékrendjük.

Egy éve ilyenkor írtuk meg, hogy nem találnak egy 30 éves nőt Kolozsváron. A hírek szerint Molnár Beáta egyetemi tanárával együtt tűnt el, akivel az utóbbi időben közel kerültek egymáshoz. A férfiről kiderült, hogy volt barátnőjét és más nőket is brutálisan bántalmazott. Két nappal később érkezett a hír, hogy megtalálták Molnár Beáta holttestét a Nagybáród és Báródsomos települések közelében, egy elhagyott benzinkút területén.

Kapcsolódó
Megtalálták Molnár Beáta holttestét, akivel volt tanára végezhetett
A nő szombat óta nem adott életjelet magáról. Maradványait egy benzinkútnál találták meg.

Tavaly ilyenkor temették el Berki Krisztiánt a Farkasréti temetőben. A műsorvezető, volt Fradi-vezér búcsúztatásán Kökény Attila énekelt, a gyászolók közt ott volt többek közt Tóth-Hódi Pamela, Berki korábbi párja, kislányuk, Zselyke, és Hódi kedvese, Tóth Bence is.

Kapcsolódó
„Ha valaki, akkor te igazán éltél” – eltemették Berki Krisztiánt
Végső búcsút vettek a húsz napja elhunyt hírességtől.

Bereményi Géza sokáig abban a tudatban élt, hogy Pásztor Anna énekesnő a lánya. Az írónak végül az Anna and the Barbies frontembere mondta el, hogy biológiailag nem rokonok. Bereményi ennek ellenére a továbbiakban is úgy gondolt Pásztorra, mintha a lánya lenne.

Kapcsolódó
Bereményi Géza elmondta, hogy tudta meg, hogy Pásztor Anna nem az ő lánya
Az énekesnő húszéves volt, amikor kenetet kért az írótól – és két másik férfitól is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik