Szórakozás

Karrierje elején Priyanka Chopra kilépett egy projektből, mert a rendező váratlanul közölte, hogy fehérneműre kellene vetkőznie

Antony Jones / Getty Images
Antony Jones / Getty Images
Az emiatt kiesett pénzt a saját zsebéből fizette ki a produkciós stábnak.

Priyanka Chopra a The Zoe Reporternek adott interjút, melyben egyebek mellett egy kellemetlen emléket is felelvenített a karrierje első éveiből. Chopra kezdetben az indiai filmiparban tevékenykedett színésznőként, egyszer pedig megesett vele, hogy a rendező minden előzetes megbeszélés nélkül, a forgatáson közölte vele, fehérneműre kellene vetkőznie a soron következő jelenetben.

Ez 2002-ben vagy 2003-ban történhetett. Beépülök, elcsábítom a srácot – nyilván ezt csinálják a lányok, amikor beépülnek. De csak egy ruhadarabot kellett volna levennem egyszerre. Rétegesen akartam öltözni, de a rendező azt mondta: »nem, látnom kell az alsóneműjét. Különben miért jönne el bárki megnézni a filmet?« Nem is nekem mondta ezt, hanem a stylistomnak, az orrom előtt

– magyarázta Chopra, aki abban a pillanatban úgy érezte, az alakítása egyáltalán nem fontos, csak az, hogy felhasználhassák.

Mint mondta, az esetet követően nem volt képes a rendezőre nézni, ezért két nappal később kilépett a projektből. Az emiatt kieső pénzösszeget viszont saját zsebből fizette ki a produkciós stábnak az édesapja tanácsára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik