Szórakozás

Az egyik leghíresebb pornós figyelmezteti azokat, akik felnőttfilmes karrierre vágynak

Bár jól keres vele, de más szempontból eléggé rossz választás ez a munka.

Riley Reid a világ egyik legsikeresebb pornószínésznője, jól keres vele, ezt mutatja az is, hogy egy 4,8 millió dollár (több mint 1,5 milliárd forint) értékű villában lakik. A 31 éves pornós ennek ellenére nem ajánlja senkinek, hogy ezt a karriert válassza.

Sokszor megkérdezik tőlem, hogy érdemes-e pornóba kezdeni, mire az a válaszom, hogy nem, nagyon megnehezíti az életet, nagyon megnehezíti a randizást, nagyon megnehezíti a családi életed, megnehezíti az intimitást

– mondta még egy évekkel ezelőtti Youtube-videóban, ami valamiért most kapott nagy visszhangot a Twitteren, írta az indy100.

Reid, eredeti nevén Ashley Mathews azt mondja, ez a munka folyamatosan szégyenkezéssel jár.

Nem is akarok gyereket, mert pornózok, mert félek attól, hogy az emberek hogyan bánnának a gyerekemmel.

Anyja eleinte támogatta a karrierjét, de mikor Mathews felállított kettejük között bizonyos határokat, például nem pénzelte tovább, elromlott a kapcsolatuk.

Nincs többé anyám, nem beszélek vele. Hiányzik, hogy legyen egy anyám

– mondta,  és szerinte nem lehet visszaforgatni az idő kerekét, ezért nem is hinné, hogy valaha rendeződhetne a kapcsolatuk, ami nagyon rosszul érinti.

Vallásos apjával sem felhőtlen a kapcsolata. Őt a videó elkészülte előtt nem sokkal akarta meglátogatni, de az apja azt mondta, hogy ne menjen, mert a mostohaanyja nem akar vele találkozni. Mire Mathews felvetette, akkor menjenek kettesben valahová, apja azt válaszolta:

nem akarom, hogy nyilvánosan lássanak veled.

„És ez rohadtul fáj, szívás” – tette hozzá a könnyeivel küszködő pornós, aztán ezzel foglalta össze a mondandóját:

Elveszítettem a családomat, nem beszélek a testvéreimmel. Azt hiszem, mindenki megpróbált kihasználni engem, vagy olyanok voltak, mint az apám, és nem akarnak a közelemben lenni.

https://twitter.com/CensoredMen/status/1658959673699991553

A videó óta azonban valamelyest változott a világ, a 31 éves Mathews-nak és férjének, a lett szabadfutó Pasha Petkunsnak tavaly novemberben babája született. Abban viszont igaza lett, hogy nem bánnak éppen szépen a csecsemőjével.

Őrület, hogy mennyi ember tesz rosszindulatú megjegyzéseket a babámra. Nőjetek fel, ne legyetek már rosszindulatúak egy babával!

mondta egy májusban közzétett videóban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik