Szórakozás

Gelencsér Tímea egy korábbi Miss World Talent-produkciójával emlékezett meg Tina Turnerről

Berecz Valter / 24.hu - Miguel Villagran / Getty Images
Berecz Valter / 24.hu - Miguel Villagran / Getty Images
Szoros kötődése van az énekesnő Proud Mary című számához.

Tina Turner szóvivője tegnap közölte a közösségi oldalán, hogy a rock’n’roll királynője 83 éves korában, hosszú betegség után elhunyt.

Az énekesnőtől azóta világszerte búcsúznak a hírességek, nemrég Gelencsér Tímea is az Instagram-oldalán számolt be arról, milyen kötődése van Turnerhez.

Tina Turnertől a Proud Mary a kedvenc zeném. Hallgatom, ha boldog vagyok mert olyankor Tinával egyszerre ordítva énekelek, hallgatom, ha szomorú vagyok, mert mindig jobb kedvre derít, hallgatom, ha motiválni szeretném magam, mert ez a szerencsehozó számom és hallgatom, ha elveszettnek érzem magam, ugyanis rengeteg emléket idéz fel bennem, amelyekbe kapaszkodhatok

– kezdte sorait az influenszer egy felvétel mellett, ami még a 2016-os Miss World Talent-en készült róla a gimnasztikai elemeket tartalmazó produkciója közben.

Mint írta, a szóban forgó dalra készült az utolsó versenygyakorlata a FitKid versenyzőjeként, később erre is lett bajnok, majd erre is sérült le 2012-ben, amivel véget ért a sportkarrierje.

Ez az videó 2016-ban készült a Miss World Talent versenyen. A sérülésen után 4 évvel összeszedtem magam és a maradék tudásom, és előadtam a gyakorlatom kicsit átalakítva. (…) Száz szónak is egy a vége, Tina és a Proud Mary nagyon sok fontos pillanatnál jelen volt az életemben, és kicsit most úgy érzem, lezárult egy korszak. Nyugodj békében, Tina

– zárta gondolatait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés

Tina Turnerről életéről képekben emlékeztünk meg a 24.hu-n, a fotókat és történetüket alább lehet megnézni.

Kapcsolódó
„A titok, hogy soha ne panaszkodj, mindegy, milyen kihívásokat támaszt az élet” – Tina Turner élete képekben
A fentebbi idézet Tina Turnertől származik egy interjúból, melyet halála előtt néhány évvel adott a legendás énekesnő. Való igaz: magánélete és szakmai pályája tele volt megpróbáltatásokkal, de minden elé gördülő akadályt igyekezett a pozitív oldaláról megfogni. Galériával búcsúzunk a rock ‘n’ roll királynőjétől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik