Szórakozás

Tóth Gabi és Krausz Gábor újabb gyerekvállaláson gondolkodnak, az örökbefogadás is opció

TV2
TV2
De azt sem vetették el, hogy legyen még egy saját gyerekük.

Interjú készült Krausz Gáborral, ami a HOT! magazin legújabb számában jelent meg, és amit a Bors is közölt. Ebben a séf egyebek mellett mesélt szakmai terveiről, közelmúltbéli költözésükről családjával, valamint arról, hogy Tóth Gabival közös kislányuk, Hannaróza óvodás lett. Feleségéről elmondta, nagy szükségük van egymásra, öt év után is szerelmesek, és sosem érzi azt, hogy szeretne elmenekülni vagy egyedül lenni.

Megvan a kölcsönös tisztelet, megértjük és elfogadjuk egymás munkáját, és azt, hogy az mivel jár. A legtöbb házasságot a veszekedések teszik tönkre. Mi is veszekszünk, de nincs olyan, hogy haraggal fekszünk le. Megpróbáljuk megbeszélni. Én ugyan antiszociális vagyok, a beszélgetésünk abból áll, hogy végighallgatom, bólogatok, néha reagálok. Gabi tüzes, de van értelme annak, amit mond, nem üvölt hülyeségeket a vakvilágba. Én pedig felfogom, megértem. Vannak viták, de nagyon jól megvagyunk, vettünk közösen egy házat, tehát nagy baj nincs.

Tóth Gabival kapcsolatban elmondta: büszke rá, „mert sosem adja föl a céljait, az álmait. Sokat dolgozik.”

Nagyra tartom és felnézek rá, mert amit az elmúlt két évben kapott, nincs ember, aki el tudná viselni, mégsem menekült el. Tanulok is tőle, mert nekem is van célom, amit meg akarok valósítani. Vannak egyéni és közös céljaink, a legfontosabb, hogy Hanninak egészséges gyerekkora legyen és egy olyan jövőképe, olyan iskolája, hogy bármi lehessen, ami boldoggá teszi majd. Már most kiváló színésznő.

Krausz Gábor szerint a lányuk külsőre mindkettőjükre hasonlít, személyiségben viszont egy az egyben az édesanyja: „akaratos, erőteljes, tudja, hogy mit akar. Amit kitalál, úgy kell lennie, nincs apelláta. A lábai ugyanolyan hosszúak, mint Gabinak, jó csaj lesz. Nekem pedig az a karmám, hogy féltsem és megóvjam majd az olyan fiúktól, amilyen én voltam” – fogalmazott.

A séf az esetleges további családbővítésről, újabb gyerek vállalásáról is beszélt:

Sokat beszélgetünk erről, sokat gondolkozunk ezen. A korkülönbség is most épp jó lenne, de nem tudjuk, melyik kezünkbe harapjunk. Az első három év nehéz az anyukának, ezen épphogy túl vagyunk. Jó ha van testvére, Gabi is számíthat Verára. Nekem viszont nem lett annyira szoros a kapcsolatom a húgommal. A B opció lehet az örökbefogadás, van néhány közvetlen ismerősünk, akinek sikerült, és csodálatos! Márciusban töltöttem be a 41-et, meg kell vizsgálni, milyen lehetőségünk van. De azt se vetettük el, hogy legyen még egy saját gyerekünk. Hanni is akkor jött, amikor akart, ha szeretne jönni még hozzánk egy gyermek, jönni fog, nem teszünk semmit ellene.

Kapcsolódó
„Életemben először feleslegesnek érzem magam” – így éli meg Tóth Gabi, hogy a kislánya óvodás lett
Mint írja, abban sem biztos, hogy a beszoktatás Hannaróza beszokásáról, vagy inkább arról szól, hogy ő, mint anya megszokja a helyzetet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik