Szórakozás

„Életemben először feleslegesnek érzem magam” – így éli meg Tóth Gabi, hogy a kislánya óvodás lett

TV2
TV2
Mint írja, abban sem biztos, hogy a beszoktatás Hannaróza beszokásáról, vagy inkább arról szól, hogy ő, mint anya megszokja a helyzetet.

Tóth Gabi a minap a család.hu-n megjelenő blogjában írt arról, hogy a kislánya óvodás lett, amivel kapcsolatban vegyes érzelmei vannak. Mint írja, a folyamat egyszerre nehéz és könnyű, Hannaróza ugyanis örömmel csatlakozott a csoporttársaihoz, eddig egy könnyet sem ejtett, amikor az édesanyja magára hagyta a többi gyerekkel.

Tudom, hogy rossz lenne, ha sírna, de egy picike, egy egészen picike részem arra számított, hogy azért csak sírdogál, hiszen eddig én voltam a védőbástya, a burok, a várfal… de lebontotta a várat és kivágyott a falon túl, a nagyvilágba

– idézte fel az első óvodai napokat.

Tudtam, hogy eljön ez a perc, persze, hogy tudtam, de most, hogy itt van, én a beszoktatás alatt gubbasztok a sarokban és életemben (illetve a Hanni életében) először feleslegesnek érzem magam. Tulajdonképpen abban sem vagyok biztos, hogy a beszoktatás arról szól, hogy ő »beszokjon«, vagy hogy én szokjam a gondolatot, hogy a kisbabám már kicsi lány, akinek már nem csak én leszek a barátnője és a nagymamák, meg a tesóm, hanem lesznek kicsi barátnői.

Az énekesnő hozzátette, szeretné, ha Hannaróza az elkövetkezendő években is ugyanilyen boldog lenne az óvodában, az óvónők viszont felkészítették, hogy lehetnek még példák hullámvölgyekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik